Fulltime Carriere als DayTrader | Stoppen met Werken


Fulltime Carriere als DayTrader | Stoppen met Werken

Kan jij het leven van een daytrader aan? Wacht nog even met het opzeggen van je baan! Het is namelijk niet voor iedereen weggelegd. In deze video een realistische blik op het leven van een daytrader.

___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash!
Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden Beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

🔥
🔥(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media: Youtube:
Twitter:
Instagram:
Facebook:
🔥 Discord: De invite link staat op de homepage van
📧Vragen: info@doopiecash.nl ___________________________________________________________________
Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoud DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#aandelen #beleggen #doopiecash

30 gedachten over “Fulltime Carriere als DayTrader | Stoppen met Werken”

 1. Zelf ben ik nog lang niet zover maar mocht het ooit zover komen, dan zou ik in ieder geval een flexcontract aanhouden. Zorgen dat altijd je vaste lasten gedekt blijven door de maanden dat het wat minder is gegaan aan te vullen door wat extra dagen te werken.

 2. Heel tof hoe jullie dit brengen, het is gewoon keihard werken en het overgrote gedeelte van diegene die start met traden denkt dat het snel geld is. Dat is het gewoon niet, en dat is ook oké! Als je een opleiding doet voor een bepaald vak dan maak je toch ook niet keiharde pegels binnen 1-2 jaar? Investeer nu in jezelf en pluk er de vruchten van na een aantal jaren. Je zult je oudere zelf dankbaar zijn, want je kwaliteit van leven zal uiteindelijk velen malen hoger zijn dat het gemiddelde NL salaris. 2 stappen vooruit, 1 stap terug 😉

 3. Ik kan bevestigen dat de eerste periode heel pijnlijk is 😂

  Ik ben nu een jaar bezig en eindelijk een paar maanden consistent profitabel. Zit nu op $ 50k met gemiddeld 10% per maand.

  Uiteindelijk is het echt de pijn waard, maar dit is niet voor de meesten

 4. Eindelijk twee gasten die open en eerlijk zijn. Wordt persoonlijk helemaal gek van die advertenties van 'traders' en dropshippers in villa's en lambo's…… Keep up the good work!

 5. Het is net als je naar de casino gaat en je wil geld verdienen. Dan ga je eerst een tijdje kijken wat de kaarten doen. zit ook een patroon in. Dus eigelijk gewoon het truukje leren. En dat is met alles zo in het leven niks moet je half ars doen.

 6. 3 jaar aan het traden up en downs niet echt serieus en nu pas winst hahahha doen jullie day traden? Ik doe maandelijks traden maar alleen is ma alleen

 7. Vallen jullie als trader in box 1 of box 3 bij de belasting? Ik kwam hier zelf niet helemaal uit, zelf aardig wat verdient met altcoins, zit er over na te denken om te gaan traden. Student 21 jaar, ga deze zomer mijn hbo diploma halen. Van plan aankomende 2 jaar volledig te focussen op traden en kijken of het iets voor mij is. Hoor graag jullie reactie! Bedankt voor de videos

 8. Top video voor mij is dit nieuw,maar ben wel benieuwd wat je allemaal nodig heb voor het day traden. Toppers

 9. Geweldige video! Ik wou indd bijna me baan opgeven om fulltime te gaan traden! Dank jullie wel voor jullie eerlijkheid❤️

Reacties zijn gesloten.