FTX Token daalt 25% | Prijzen stijgen, maar lagere inflatie | Crypto nieuws vandaag | #751

laatste update: 12-2022


De prijzen zijn gestegen in de maand oktober. Opvallend is wel dat de inflatie deze maand minder is. Daarnaast gaat de oorlog tussen FTX en Binance verder, dit resulteerde in een flinke daling van FTX’ token FTT. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:57 FTX in de problemen, Binance profiteert
05:55 Effecten op de markt
07:50 Resusltaten Riot Blockchain bekend gemaakt
10:54 Politie VS neemt 3,36 miljard aan BTC in beslag
13:19 Nieuwe inflatiecijfers Nederland
15:30 Koerrrsen koerrrsen!
20:24 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

17 gedachten over “FTX Token daalt 25% | Prijzen stijgen, maar lagere inflatie | Crypto nieuws vandaag | #751”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. Haai, alweer prima video met het beste Nederlandse Crypto nieuws 👍😊👊 Ik ben fan van het eerste uur en ik zal dit blijven ook. Ik was de vorige gelukkige die dit boek heb gewonnen. Bedankt Blox👏

 3. "Happiness is a butterfly, which when pursued, is always beyond your grasp, but which, if you will sit down quietly, may alight upon you." _Nathaniel Hawthorne

 4. Top update telkens maar zot hoe het 3u na de upload helemaal gedateerd is 🙈

 5. Jezus, dit is toch amper te volgen met zo’n slechte ruimte waardoor je alleen maar galm hoort en dan te harde achtergrond “muziekje”

 6. Hooii Axel mooi update koersen Bitcoin goed mooi avond en slap lekker straks😀😇👋

 7. Fijn deze video! Geeft een goed beeld van de huidige situatie. Thx! 🙏

 8. 5:54
  Waarom zetten jullie het logo van BLOX (de 4 blokjes) niet een rij hoger. Nu kan ik niet zien welke grafiek het is omdat het logo voor belangerijke informatie staat.

 9. FTX inmiddels bijna 4 euro, iemand vertrouwen erin dat ze weer gaan stijgen??

  Instap moment?

 10. .Ik ben het met je eens. De manier om rijkdom te vergroten en rijk te blijven, is door te investeren. Dat is het geheim van hoe de rijken steeds rijker worden.

Reacties zijn gesloten.