FTX en BlockFi slachtoffer datalek | Deal met Western Union en Ripple | Crypto nieuws vandaag | #943

laatste update: 09-2023


De bitcoin koers lijkt dan misschien saai, gelukkig is er meer dan genoeg crypto nieuws! Met vandaag FTX, Blockfi, Hashdex, Ripple, de FED en Evergrande in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:31 FTX en BlockFi slachtoffer datalek advocatenkantoor
02:29 Hashdex in de race voor BTC Spot ETF, met bijzonder detail!
04:27 Western Union gaat samenwerken met Ripple
06:28 FED: Renteverhogingen zijn waarschijnlijk
09:05 Evergande deelt nieuwe (iets positievere) cijfers
11:21 Koerrrsen koerrrsen!
14:35 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

2 gedachten over “FTX en BlockFi slachtoffer datalek | Deal met Western Union en Ripple | Crypto nieuws vandaag | #943”

Reacties zijn gesloten.