FTX-drama duurt voort | Miljardair verandert mening: Crypto blijft | Crypto nieuws vandaag | #761

laatste update: 12-2022


Er is weer heel wat nieuws te vinden over de ineengestorte crypto exchange FTX. In de video van vandaag gaat Jari een update geven, zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Daarnaast gaat hij praten over Bill Ackman, een miljardair en voormalig crypto scepticus, die inmiddels van mening is veranderd. Dit en meer zie je in de video van vandaag! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:52 Update FTX
07:20 Genesis in de problemen?
11:28 “J.P. Morgan Wallet” patent
13:43 Bill Ackman: “Crypto blijft”
14:53 Koersanalyse
17:22 Outro
—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

13 gedachten over “FTX-drama duurt voort | Miljardair verandert mening: Crypto blijft | Crypto nieuws vandaag | #761”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Hooiee Jari interresand mooi kendle einde van je bericht 😀❤🚴🌻☘

  3. Dit is werkelijk perfect. Duidelijk uitleg en zeer goede info. Ook een rustige manier van vertellen en presenteren. Blijf het dagelijks volgen. Bedankt !!

  4. Ben benieuwd naar de gevolgen en zijn uitleg als Genesis omvalt.

  5. Ik ben klaar met zitten voor de beloning, aangezien ik $ 18.000 verdiende in 14 dagen van mijn investering 🤗.

  6. alsjeblieft, iemand zou me moeten helpen 🙏 en ik ben nieuw in cryptocurrency, hoe kan ik profiteren van cryptohandel/investeringen?

  7. Dank je wel voor de update. Ik moet bekennen dat ik vandaag halverwege afgehaakt ben. Elke keer als ik een smak-T-geluid hoor krijg ik de kriebels, vandaag was dat wel heel veel. Dat ik dit schrijf is niet bedoeld als aanval/ afkraak, maar als tip voor een volgende keer!

Reacties zijn gesloten.