FRC, FDX, NVDA, BMBL en meer

laatste update: 03-2023


Beleggers slaakten een zucht van verlichting nadat de Zwitserse Nationale Bank zei dat het een liquiditeitsreserve zou bieden voor Credit Suisse.

Arnd Wiegmann / Stringer / Getty Images

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen tijdens de middaghandel.

Eerste Republiek – De aandelen van de regionale bank verloren meer dan 20%, zelfs nadat het bedrijf steun van andere financiële instellingen zou ontvangen. De sector blijft onder druk staan. PacWest en Western Alliance verloren ook elk meer dan 13%, terwijl KeyCorp 8% verloor.

Zwitsers krediet De in de VS genoteerde aandelen van de Zwitserse bank daalden vrijdag met bijna 11%, een dag nadat ze enorm waren gestegen op het nieuws dat de bank tot 50 miljard Zwitserse frank ($ 54 miljard) zal lenen van de Zwitserse Nationale Bank. Het aandeel heeft een volatiele week achter de rug nadat de grootste investeerder van Credit Suisse zei dat hij geen aanvullende financiering aan de bank zou verstrekken.

Ontdekking van Warner Bros — Het mediabedrijf won 2% nadat Wells Fargo het aandeel opwaardeerde van een gelijk gewicht naar overwogen. Het bedrijf zei dat het de inspanningen van het bedrijf om de schuld te verminderen, op prijs stelde.

FedEx – De rederij zag zijn aandeel met meer dan 8% stijgen nadat de resultaten van het bedrijf over het derde kwartaal de verwachtingen van analisten overtroffen. FedEx rapporteerde een gecorrigeerde winst van $ 3,41 per aandeel, waarmee het de consensusprognose van Refinitiv van $ 2,73 per aandeel overtrof. Het bedrijf verhoogde ook zijn winstprognose voor het hele jaar.

Sarepta Therapeutica — De farmaceutische naam daalde met bijna 20% nadat regelgevers zeiden dat het een vergadering van de adviescommissie zal houden voor zijn SRP-9001-behandeling voor Duchene spierdystrofie. Het nieuws voedde de bezorgdheid over de uiteindelijke goedkeuring van de behandeling.

Nvidia – Nvidia-aandelen wonnen meer dan 1% nadat Morgan Stanley de chipmaker had opgewaardeerd van een gelijk gewicht naar overwogen, terwijl bedrijven zich richten op AI-ontwikkelingen. De bank zei dat het AI-verhaal voor Nvidia “te sterk is om aan de zijlijn te blijven”.

Bumble – De aandelen van de dating-app stegen met 3% nadat Citi de dekking van het bedrijf begon met een koopadvies, en zei dat het aandeel meer dan 20% zou kunnen stijgen als het marktaandeel verovert.

Crypto-aandelen – Crypto-aandelen stegen met de prijs van bitcoin, aangezien de bankencrisis deze week een hernieuwde belangstelling voor crypto heeft gewekt. Coinbase en Microstrategy stegen respectievelijk met 6% en 7%. Bitcoin-mijnwerkers kregen ook een grote lift, waarbij Riot Platforms 10% steeg, Hut 8 6% steeg en Marathon Digital 4% toevoegde.

Alex Harring, Tanaya Macheel, Michelle Fox en Samantha Subin van CNBC droegen bij aan de rapportage.

Plaats een reactie