Foot Locker, JD.com, Gap en anderen

laatste update: 11-2022


Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen voor de bel:

Voet Locker (FL) – Foot Locker-aandelen stegen met 14% in de premarket na het verslaan van de top- en bottom-line schattingen voor het laatste kwartaal. De kleding- en schoenenretailer verhoogde ook zijn jaarprognose en rapporteerde een onverwachte stijging van de vergelijkbare winkelverkopen.

JD. com (JD) – Het in China gevestigde e-commercebedrijf rapporteerde beter dan verwachte kwartaalresultaten, aangezien Covid-gerelateerde lockdowns in China meer consumenten ertoe aanzetten om online te winkelen. De aandelen van JD.com stegen met 5,2% in premarket-handel.

Gat (GPS) – Gap-aandelen stegen met 5,1% in premarket-handel na een onverwachte terugkeer naar winstgevendheid en beter dan verwachte verkopen. De kledingretailer bevindt zich midden in een ommekeer, waarbij de voorraden zijn teruggebracht en de merkenportfolio is gestroomlijnd.

Williams-Sonoma (WSM) – Williams-Sonoma zakte 8,1% in de premarket nadat de retailer van huishoudelijke artikelen zei dat het zijn vooruitzichten tot het boekjaar 2024 niet zou herhalen of bijwerken vanwege economische onzekerheid. Williams-Sonoma rapporteerde beter dan verwachte omzet en winst voor het laatste kwartaal.

Ross-winkels (ROST) – De aandelen van de discountretailer stegen met 16,9% in premarket-handel na het rapporteren van beter dan verwachte kwartaalresultaten en een verhoogde prognose, zelfs in het licht van hogere prijzen en promoties voor de feestdagen.

Palo Alto-netwerken (PANW) – Palo Alto steeg met 9,2% in premarket-actie nadat het de top- en bottom-line schattingen van Wall Street voor het laatste kwartaal had overtroffen. Het cyberbeveiligingsbedrijf heeft ook enigszins verbeterde richtlijnen uitgegeven naarmate bedrijven meer uitgeven aan netwerkbeveiliging.

Toegepaste materialen (AMAT) – Applied Materials versloeg de top- en bottom-line schattingen voor het laatste kwartaal en de maker van apparatuur voor de productie van halfgeleiders gaf ook optimistische verwachtingen voor het huidige kwartaal. Aandelen wonnen 4,4% in de premarket.

vergezocht (FTCH) – Farfetch rapporteerde een groter dan verwacht kwartaalverlies met verkopen die ook onder de prognoses van analisten lagen. Het aandeel van de exploitant van het online luxeplatform zakte 9,7% in de handel buiten kantooruren.

Plaats een reactie