Ferax Vastgoed – Waarom beleggen met Ferax Vastgoed

laatste update: 10-2023


Welkom bij Ferax Vastgoed (www.feraxvastgoed.nl)
De bankrente is vrijwel nul, aandelen fluctueren sterk in waarde en de belasting over uw vermogen is vaak al meer dan een procent per jaar. Iedereen die een pand in de verhuur heeft, weet dat daarvan het rendement meestal beter is dan dat van beleggen in aandelen of het geld op de bank te laten staan. Beleggen in verhuurde woonruimte geeft een stabiel en goed rendement van al snel 8% of meer met overzienbare risico’s en is daarmee zeker een goed alternatief voor sparen. Kijk op www.feraxvastgoed.nl

Wat doet Ferax?
Wij kopen panden met kamers en appartementen, die al verhuurd zijn of verhuurd kunnen worden. Deze worden verhuurd aan studenten, singles, starters op de woningmarkt en bijvoorbeeld expats. De huur minus de kosten is de winst. Die wordt verdeeld over alle obligatiehouders die winstdelend investeren. Dat is bij een inleg van € 25.000 of meer. 
Ferax heeft inmiddels 22 appartementen en 12 studentenhuizen in eigendom, met een totaal van 125 kamers. Vele huurders geeft een bestendige cashflow. De grote vraag naar kleinschalige woonruimte staat garant voor deze bestendige verhuur. 

U kunt mee investeren met Ferax Vastgoed
U kunt zelf in verhuurde panden beleggen. U kunt ook samen met meerdere investeerders in panden investeren met Ferax Vastgoed. Wij beleggen in panden met kamerverhuur en appartementen. Dat doen we voor beleggers die het gedoe niet zelf willen. De doelgroep is studenten, starters en andere jongeren. Door de spreiding over vele panden en vele huurders maken wij het stabiel en goed rendement van al snel 8% of meer. Ferax keert elk jaar 100% van de winst uit aan de investeerders. U doet mee door te storten op obligaties die door Ferax Vastgoed zijn uitgegeven.
 
Meer weten? Kijk op www.feraxvastgoed.nl