Farfetch, Deere, Applied Materials en meer

laatste update: 06-2023


Luxe modeartikelen worden tentoongesteld naast tablets tijdens de lancering van de pop-uptentoonstelling Farfetch “Store of the Future” in het Design Museum in Londen, VK, op woensdag 12 april 2017.

Luke MacGregor | Bloomberg | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen voordat de bel gaat.

Voet Locker — Aandelen kelderden meer dan 23% na een teleurstellende aankondiging van de kwartaalresultaten van donderdag na de bel. De schoenenretailer miste de verwachtingen van analisten over zowel de winst als de omzet in het eerste kwartaal.

gerelateerd beleggingsnieuws

CNBC Pro

Disney — De aandelen van het bedrijf daalden 0,9% in premarket-handel. Eerder op vrijdag verlaagde Macquarie Research Disney-aandelen naar neutraal van outperform vanwege onzekerheden rond de groei van zijn streamingdiensten.

Nike — De aandelen daalden met meer dan 2% na het nieuws dat het bedrijf mogelijk meer dan $ 530 miljoen aan boetes te wachten staat voor het verkeerd classificeren van duizenden onafhankelijke contractanten, volgens een rapport van The Guardian.

Bad- en lichaamswerken — Aandelen daalden met 2,2% na een stijging van 10,7% tijdens de vorige handelssessie. De oude winkel in een winkelcentrum boekte beter dan verwachte inkomsten voor het fiscale eerste kwartaal en verhoogde de verwachtingen voor het hele jaar in de winstaankondiging op donderdag.

catalent — De aandelen van de medicijnfabrikant daalden met bijna 6% na het uitstellen van de aankondiging van de fiscale derdekwartaalcijfers vrijdag voor de bel. Catalent verlaagde zijn winst- en omzetverwachting voor het volledige jaar in aanloop naar de oproep voor een bedrijfsupdate.

Toegepaste materialen – De aandelen van de chipmaker daalden premarket met meer dan 1% ondanks het feit dat het bedrijf voor het meest recente kwartaal inkomsten en inkomsten boekte die de verwachtingen op Wall Street overtroffen. Het gaf ook optimistische vooruitzichten voor het derde kwartaal.

vergezocht — Het aandeel van het luxe modeplatform steeg vrijdagochtend met 25,5%. De winst van het bedrijf over het eerste kwartaal van 43 cent per aandeel lag 1 cent lager dan de schattingen van analisten van Refinitiv. De omzet van $ 556 miljoen was echter hoger dan de verwachtingen van Wall Street van $ 513 miljoen.

DXC-technologie – Het IT-bedrijf zag zijn aandelen met 3,5% dalen na de laatste financiële resultaten. DXC boekte inkomsten die onder de verwachtingen van analisten van FactSet lagen en inkomsten die ongeveer in lijn waren met de verwachtingen. Het kondigde ook het vertrek aan van CFO Ken Sharp later dit jaar.

Bloei energie — De aandelen van het aandeel schone energie stegen met 6,2% in de premarket als gevolg van een upgrade naar overwogen van neutraal door JPMorgan, die zei dat er een koopmogelijkheid in het aandeel is na een recente daling.

Deere — De aandelen van de tractorfabrikant stegen met bijna 4% nadat het een winst- en omzetverbetering voor het fiscale tweede kwartaal aankondigde. Deere boekte $ 9,65 winst per aandeel en $ 17,39 miljard aan inkomsten. Door Refinitiv geraadpleegde analisten hadden een winst van $ 8,59 per aandeel en een omzet van $ 14,83 miljard verwacht.

Generatie digitaal — Gen Digital steeg met 1,5% nadat Evercore ISI de dekking van het cyberbeveiligingsbedrijf begon met een outperform-rating. Analist Peter Levine zei dat het bedrijf het “leidende cyberbeveiligingsplatform voor consumenten” is geworden.

– Alex Harring, Sarah Min, Tanaya Macheel en Brian Evans van CNBC droegen bij aan de rapportage

Plaats een reactie