Facebook/Meta Aandelen: TE DUUR of NU KOPEN? in 2022

laatste update: 09-2022


Masterclass over top 3 crypto sectoren volgen? Schrijf je dan hier in:

Afgelopen donderdag hield ik een masterclass samen met Christian van Slapend Rijk Worden over of aandelen duur of goedkoop zijn aan de hand van de financiële analyse.

We hebben het onder andere over de volgende vragen: Is het aandeel Facebook/Meta goedkoop op dit moment? Wat is de toekomst van Facebook/Meta? Is nu een goed moment om Facebook/Meta nu te gaan kopen

De koers van Meta is de laatste weken hard gedaald. Dit komt onder andere doordat het beter gaat met de corona crisis, door Apple app tracking en door inflatie.

Aan de hand van de financiële analyse zie je dat Facebook/Meta op dit moment een goede koop is bij een prijs van $267. Aangezien de prijs op dit moment lager is dan $267 zou je dus kunnen zeggen dat Facebook/Meta nu een goede koop is.

Houd er rekening mee dat Meta de komende jaren waarschijnlijk heel veel geld zal moeten investeren om de Metaverse te ontwikkelen. Dit zou kunnen leiden tot lagere winstmarges en winsten ten opzichte van de afgelopen jaren.

Het zou voor Facebook nog wel eens heel lastig kunnen zijn om de Metaverse daadwerkelijk op te bouwen. Globaal genomen zijn er momenteel namelijk twee kampen; de traditionele beleggers en de crypto beleggers. Het lijkt erop dat Facebook/Meta tussen deze kampen in zit en bij beide kampen dus geen grote fans heeft. De Metaverse is namelijk over het algemeen niet heel populair bij traditionele beleggers, omdat het nog niet duidelijk is hoe de Metaverse er uit komt te zien en hoe winstgevend dit gaat zijn. Mensen die geïnteresseerd zijn in crypto zullen waarschijnlijk meer toekomst zien in de Metaverse, maar zij willen juist graag dat de Metaverse gedecentraliseerd is, terwijl Facebook/Meta natuurlijk een gecentraliseerd bedrijf is.

Al met al ziet de financiële analyse van Facebook/Meta er op dit moment heel goed uit, terwijl de fundamentele analyse erg onduidelijk is.

Nog geen subscriber? Geen probleem!

👉 Benieuwd hoe ik jou verder kan helpen? Ga dan naar

🎯 Wil je meer weten over mijn missie en wil je erachter komen hoe jij een bijdrage kunt leveren? Ga dan naar

📓 Beginnen met beleggen? Download mijn gratis e-book om meteen te beginnen, via

📈 Wil je een hoger rendement behalen? Neem dan eens een kijkje bij mijn gratis online masterclass via

👑 Als je onze gratis Discord-community wilt joinen, ga dan naar

💱 Op zoek naar een platform waar je aandelen kunt kopen? Dan ben je bij DEGIRO aan het juiste adres! Houd er wel rekening mee: met beleggen kun je je inleg verliezen.

💲 Wil je rente krijgen op je crypto EN een bonus van maximaal $250 via BlockFi? Dan heb ik een referral link voor je. Als je een account maakt met deze link, krijg ik 0,5% van de hoeveelheid geld die je aan je account toevoegt in de eerste 30 dagen nadat je een account hebt gemaakt.

DISCLAIMER
Nesami maakt deze video alleen voor informatieve doeleinden. De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of ander advies. De informatie is van algemene aard en houdt geen rekening met jouw specifieke omstandigheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afwegen van de voor- en nadelen van het gebruik van de informatie in deze video. Nesami kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door een beslissing die je hebt gemaakt op basis van de informatie in deze video.

Tags: facebook, meta, metaverse, facebook/meta, facebook analyse, meta analyse, facebook aandelen, meta aandelen, facebook investeren, meta investeren, financiele analyse, fundamentele analyse, facebook waarde, meta waarde, facebook waardering, meta waardering, aandeel waardering, facebook aandelen kopen, meta aandelen kopen, facebook overgewaardeerd, meta overgewaardeerd, facebook ondergewaardeerd, meta ondergewaardeerd, metaverse aandelen, metaverse toekomst

Hashtags: #Facebook #Meta #Metaverse #Investeren #Financiëleanalyse #Fundamenteleanalyse

Timestamps:
0:00 Nu goed moment om Facebook/Meta te kopen?
1:35 Financiële analyse van Facebook/Meta
8:34 Fundamentele analyse van Facebook/Meta
13:30 14 sectoren om in te beleggen in 2022

❤️ PS: vind je deze content leuk? Vergeet dan niet om je te abonneren!
1

3 gedachten over “Facebook/Meta Aandelen: TE DUUR of NU KOPEN? in 2022”

Reacties zijn gesloten.