EZFill Holdings Inc. (EZFL) Q4 2022 Inkomsten Call Transcript

laatste update: 03-2023


EZFill Holdings Inc. (NASDAQ:EZFL) Q4 2022 Earnings Conference Call 16 maart 2023 16:30 ET

Bedrijfsdeelnemers

John McNamara – TraDigital IR

Michael McConnel – CEO

Arthur Levine – CFO

Conferentiegesprek deelnemers

Alejandro Nuno – Maxim Groep

Exploitant

Groeten. Welkom bij EzFill Holdings Conference Call over inkomsten vierde kwartaal 2022. Op dit moment bevinden alle deelnemers zich in de modus Alleen luisteren. Na de formele presentatie volgt een vraag-en-antwoordsessie. [Operator Instructions] Let op: deze conferentie wordt opgenomen.

Ik zal de conferentie nu overdragen aan uw gastheer, John McNamara. Meneer, u mag beginnen.

John McNamara

Dank. Welkom en bedankt dat u vandaag bij ons bent gekomen voor de EzFill 2022 telefonische vergadering over de financiële resultaten van het vierde kwartaal en het volledige jaar. Bij ons vandaag van het management zijn Mike McConnell, Chief Executive Officer; en Art Levine, Chief Financial Officer.

Voordat we beginnen, zoals gewoonlijk, willen we iedereen eraan herinneren dat bepaalde zaken die tijdens de oproep van vandaag worden besproken of antwoorden die op vragen kunnen worden gegeven, toekomstgerichte verklaringen kunnen zijn, zoals gedefinieerd in de federale effectenwetgeving. Woorden zoals kunnen, zouden moeten, projecten, verwachten, zijn van plan, plannen, geloven, anticiperen, hopen, schattingen en variaties van dergelijke woorden en soortgelijke uitdrukkingen zijn bedoeld om toekomstgerichte verklaringen te identificeren.

Deze verklaringen zijn onderworpen aan tal van voorwaarden, waarvan er vele buiten de controle van het bedrijf vallen, waaronder die uiteengezet in de sectie Risicofactoren van het jaarverslag van het bedrijf op formulier 10-K ingediend bij de SEC. Kopieën van deze documenten zijn beschikbaar op de website van de SEC en op de website van het bedrijf.

Ik zou nu – daarmee – werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van die uitgedrukt of geïmpliceerd door dergelijke toekomstgerichte verklaringen. Het bedrijf verplicht zich niet om deze verklaringen bij te werken voor herzieningen of wijzigingen na de datum van deze oproep, behalve zoals vereist door de wet.

En nu wil ik me omdraaien

Plaats een reactie