Extreme groei! – Institutioneel geld & Whales ! – NFT Marktplaats op Cardano (ADA) in 2022

laatste update: 10-2022


Cardano nieuws, extreme groei dankzijn institutioneel geld en Whales. NFT Marktplaats komt online & prijstargets benoemd.

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:

Registreer hier:

Gewoon Crypto discord:
In de discord zal exclusieve content gedeeld worden!

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken

4 gedachten over “Extreme groei! – Institutioneel geld & Whales ! – NFT Marktplaats op Cardano (ADA) in 2022”

  1. Ligt eraan of Micro Strategy dit spot of OTC gaat doen op Binance. Ik weet niet of Do Kwon (Terra Luna) er een trend in heb gezet om spot te kopen waardoor de prijs flink stijgt. Bij Cardano gebeurd dit ook OTC wat dus de prijs niet beïnvloed waardoor ze laag kunnen inkopen.

  2. Zijn nog wel wat andere ontwikkelingen gaande, stemming over nieuwe crypto regulering EU vandaag. Daarnaast vanavond nieuwe Cardano 360 waarbij eventueel wat aankondigingen gepland staan.

Reacties zijn gesloten.