Explosie memecoins op bitcoin | Rente VS: hoogste punt in 16 jaar | Crypto nieuws vandaag | #872

laatste update: 06-2023


Het is druk op het bitcoin netwerk; niet alleen mettransacties, maar vooral met memecoins. Misschien dat het nóg drukker kan worden vanwege de ongekend hoge rentestanden in de VS en de EU. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:41 SEC neemt (kleine) stap terug uit regulering crypto
03:35 Explosie van memecoins op het bitcoin netwerk
06:35 Handelsvolumes exchanges nemen na maanden van stijging weer af
08:47 Rente VS op hoogste punt in16 jaar!
12:48 Ook ECB verhoogt de rente
14:24 Koerrrsen koerrrsen!
16:43 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “Explosie memecoins op bitcoin | Rente VS: hoogste punt in 16 jaar | Crypto nieuws vandaag | #872”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Axel dankjewel voor je laatste up date over Bitc.ja,wel 30 K kan nog wel even wens je nog helle mooi avond en tot morgen groet !! even nog glaasje sekt 😀🥂🌻🌛dag!!😍

  3. investeringen in de digitale markt zijn echt aan te raden, want ondanks de recente gebeurtenissen op de digitale markt verdien ik nog steeds tweewekelijks ongeveer $ 29.000 aan mijn investeringen

  4. "Nothing in the world is more common than unsuccessful people with talent." _

Reacties zijn gesloten.