Exclusief interview over beleggen met Jaap Van Duijn (Oud Topman bij Robeco)

laatste update: 08-2022


http://www.marktnavigators.nl Wil je het interview bekijken? Ontvang het volledige interview gratis in je mailbox. Ga naar www.marktnavigators.nl en meld je aan.

Harm van Wijk hier, van Beleggen.com.

We zijn net terug van een zeer interessant
interview met Jaap van Duijn, een van de Markt Navigators die je precies kan vertellen waar je als particuliere belegger in moet investeren.

Een van de thema’s die we besproken hebben, is de transitie van fossiele brandstof, het oude Shell, de benzine, naar de nieuwe manier van energie. Namelijk rijden op stroom.

Dit en veel meer interessante ontwikkelingen hebben we besproken.

Dus als je daar meer over wilt weten, kijk dan het interview.

Jaap van Duijn: “Mijn stelling zou zijn dat de Bear Market, dus de neergaande markt met correcties van 15-20% of meer, dat die nu begonnen is.

Maar als je negen jaar koersstijging hebt gehad, maart 2009 was de bodem, het is nu eind 2018, dus negen jaar koersstijging. Dan moet je je een keer af gaan vragen: zou het kunnen zijn dat de aandelen overgewaardeerd zijn? En dat we beter liquide kunnen gaan.

De schulden zijn hoger dan ooit tevoren.We hadden in 2008 de schuldencrisis, de schuldenberg is veel groter dan die in 2008 was. Door het beleid van de Centrale Bank.

Laat hieronder je e-mail adres achter en ik stuur je alle nieuwe interviews toe die we met Markt Navigators gaan opnemen.

Zeer interessante interviews met mensen die zeer veel kennis en ervaring hebben opgedaan op gebied van beleggen, waar jij als particuliere belegger je voordeel mee kunt doen.

Laat hieronder je e-mail adres achter en ik stuur het je toe.

2 gedachten over “Exclusief interview over beleggen met Jaap Van Duijn (Oud Topman bij Robeco)”

  1. Het zou wel fijn zijn als in het interview gezegd wordt de datum van wanneer het gesprek opgenomen is. Er wordt bijv. gesproken over een AEX die onder de 500 zou staan, wat nu al lang niet meer het geval is. Om te kunnen beoordelen of dingen nog relevant zijn, lijkt het me wel zo fijn.

Reacties zijn gesloten.