EV Bubbel? (EV aandelen – November 2020)

laatste update: 02-2023


πŸ’° Gratis beleggen via ETORO
πŸ’° Aandelen kopen via DEGIRO
βœ… Meer aanbevelingen via

Een paar maanden geleden maakte ik een video over elektrische voertuigen. Laten we vandaag een update maken met een paar veel besproken aandelen. Want het lijkt erop alsof we misschien wel in een EV bubbel zitten op dit moment.

βœ… Aanbevolen door een Passief Inkomen βœ…
πŸ’°πŸ’°πŸ’° DEGIRO:
πŸ’°πŸ’° BinckForward:
πŸ’° Peaks:
πŸ’° Meer aanbevelingen via

β˜…β˜… Besproken onderwerpen, videos en websites β˜…β˜…
πŸ‘¨β€πŸŽ“ Online Beleggerstraining:

⚠️ PRAAT MEE in de DISCORD Chat van eenPassiefInkomen ⚠️

πŸ“”πŸ“” BOEKEN πŸ“”πŸ“”
Blondjes Beleggen Beter –
Rich Dad Poor Dad –
Een werkweek van 4 uur –
Miljonair met een gewone baan –

#ev #aandelen #bubbel

β˜…β˜… OVER EENPASSIEFINKOMEN β˜…β˜…
Via eenPassiefInkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeΓ«n die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Ik wil dit bereiken door gebruik te maken van passief inkomen, een inkomen waarbij je niet per uur betaald wordt maar voor de waarde die je geeft. Of door te beleggen waarbij geld werkt voor mij in plaats van dat ik werk voor geld!

Via onder andere dit Youtube kanaal deel ik mijn voortgang richting deze toekomst met alle stappen die ik onderweg maak. Hiermee hoop ik de kijkers/abonnees te inspireren en motiveren om zelf ook stappen te zetten naar een toekomst waarin zij financieel onafhankelijk kunnen zijn (door gebruik te maken van een passief inkomen).

Door maandelijks een deel van mijn inkomen te beleggen en de juiste (financiΓ«le) beslissingen te maken zie ik mijn vermogen de laatste jaren met 30 tot 50% per jaar groeien, zelfs meer groei in vermogen dan ik aan inkomen per jaar verdien. Ook ben ik meer gaan verdienen terwijl ik minder uren werk sinds ik in loondienst ben. Allemaal door me te richten op de lange termijn.

πŸ‘‰ NOG GEEN ABONNEE? Abonneer je nu en mis geen enkele video meer die jouw toekomst kan veranderen! πŸ‘ˆ

β˜…β˜…β˜… SOCIAL MEDIA β˜…β˜…β˜…
WEBSITE:
INSTAGRAM:
FACEBOOK: /

24 gedachten over “EV Bubbel? (EV aandelen – November 2020)”

 1. Nieuwe bubbel in palantir πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸš’πŸ‘¨β€πŸš’πŸ‘©β€πŸš’

 2. Hey Ruud,
  Waterstof? Dit schijnt hoog in het rijtje te staan over milieubewuste energie oplossingen bij Shell. Dit heb ik vernomen van een kennis die daar werkten. Is nu met pensioen…

 3. Denk zelf ook dat de EV business enigszins in een bubbel zit. Dit vooral doordat nieuwe nietszeggende startups met alleen ideeΓ«n al een giga groei tegemoet zien zonder iets te presteren. Echter komt het vaak voor dat deze grote EV spelers ook enorm ver gevorderd zijn in AI etc. Blijf daarom nog steeds bullish op deze grote spelers.

 4. Chargepoint! Vandaag even wat winst genomen. Gaat wel erg hard.

 5. SBE heeft binnenkort een reverse merger met chargepoint, een bedrijf met 70% van de elektrische laadpalen in de VS. Ben ingestapt op 15 dollar en de koers staat nu al op 31. Misschien overrrated, maar ik denk dat dit bedrijf de komende jaren enorm gaat groeien.

 6. Ik zou de if.error formule gebruiken in je excel sheet. Dan zie je niet die lelijke #VALUE! , #DIV/O! en #N/A! meldingen. Gewoon ff een tip tussendoor

 7. Analisten geven aan dat je moet kopen en tegelijkertijd dat het aandeel overgewaardeerd is. Is dat niet een beetje krom?

 8. Hee Ruud, wat zijn je verwachtingen voor Unibail-Rodamco in de huidige situatie?

 9. Hey Ruud, bedankt voor de leuke video. CIIC is een spac. Ze hebben het voornemen om Arrival via een reverse merger naar de beurs te brengen. Logisch toch dat binnen de investment company niet veel werknemers zitten?

 10. hey Ruud, klinkt misschien raar maar is het mogelijk alleen je sheet te kopen?πŸ˜‚ ziet er heel erg handig uit, maar denk niet dat ik heel de training nodig heb :')

 11. Hcac of Canoo lijkt me nog niet overgewaardeerd in vergelijking met de rest. Begint nu ook wel stilaan tractie te krijgen…

 12. Hoi. Ik heb een vraag over gebruik van deGiro. Stel je koopt aandelen tegen 5 euro transactiekosten…

  Je pakt de eerste dag 10 euro winst op deze aandelen.

  Geeft deGiro dan 5 euro dagwinst aan of 10 euro? Verrekenen ze transactiekosten in je overzicht?

 13. Hoi Ruud,

  Volgens mij haal je 2 aandel En door elkaar hyllion en workhorse .workhorse wacht op ups contract .hyllion is inderdaad flink afgestraft tijdens en voor merger date .de eerste kwartaal cijfers zijn al geweest van hyllion terwijl ze nog bijna geen prodictie hebben gehad in 2020 . Over een aantal jaar word dit een grote speler in de truck industrie.

 14. weet je welk bedrijf in America het zelfde is als bv Alphen en doet in laadpalen daar wil ik onderzoek naar doen

 15. Dank Ruud, altijd verhelderend. Vraagje; je hebt toch ook eens een special gedaan over Beyond Meat?

 16. Gedachtes over ROMEO Power? Bedrijf gevestigd in CaliforniΓ« die kortweg batterijen leveren voor EV’s. Toekomstperspectief klinkt interessant.
  $RMG merging to $RMO een deze dagen.

 17. Hi Ruud, op mijn broker account (bolero) is de ROE – 4 235% en de ROA -67.6 %.
  Kan het zijn dat deze indexen fout zijn?

  Het betreft wel 5-jaars gemiddelden… Dit is waarschijnlijk de reden.

 18. Dag Ruud, zou je je mening kunnen geven over het aandeel "lucid Inc ", is een automerk dat volgend jaar een nieuwe elektrische auto op de markt gaat brengen. aandeel staat momenteel heel laag maar kan mss verandering in komen?

Reacties zijn gesloten.