EUR en USD evenveel waard | Grote effecten voor crypto? | BTC nieuws vandaag | #681

laatste update: 08-2022


Steeds meer grote economische ontwikkelingen die mogelijk flinke impact kunnen hebben op de cryptosector. Wat mogenwe hiervan gaan verwachten? Dit en meer vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro + uitslag GIVEAWAY
01:28 USD groeit ten koste van EUR, wat doet dit met crypto?
05:46 Inflatiecijfers VS aanstaande, drukt dit BTC onder belangrijke lijn?
08:09 Vauld mist 70 miljoen USD, volgende slachtoffer bearmarket?
10:31 ING verkoopt cryptotak aan Gmex
12:06 Miners in Texas staan stil vanwege aanhoudende hitte
15:23 Koerrrsen koerrrsen!
19:28 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

5 gedachten over “EUR en USD evenveel waard | Grote effecten voor crypto? | BTC nieuws vandaag | #681”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

Reacties zijn gesloten.