ETHEREUM KOERS NAAR 14 000 DOLLAR? – ETH MERGE

laatste update: 12-2022


Ethereum update, prijsvoorspelling is geen garantie, neem het dan ook met een korrel zout en doe goed je eigen onderzoek.

Nieuwsbericht:

“Ethereum koers ligt binnen 10 jaar rond de 14.000 dollar”

https://twitter.com/BTC_TradingLab/status/1551448314075381761/photo/2

Instagram: Gewoon Crypto

Twitter: Gewoon Crypto

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse video’s!

Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur! Alle verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle Consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de toegezonden informatie blijven volledig voor u eigen rekening want het is geen financieel advies. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen! Cryptocurrencies brengt risico’s met zich mee, je kan een deel of zelfs al je inleg verliezen.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. Aan de inhoud van de video’s op het kanaal Gewoon Crypto kunnen geen rechten worden ontleend.

5 gedachten over “ETHEREUM KOERS NAAR 14 000 DOLLAR? – ETH MERGE”

  1. Denk als BTC 100.000 haalt dat eth ook rond de 10 zal hangen dus opzich wel realistische targer. 😀

  2. Ja dit zou het plaatje compleet zijn van jou programma als jij Ethereum erbij doet, zelf heb ik Ethereum, Cardano, Rippel, the sandbox, vet en Holo waar ik in gelooft, maar als programma maker is denk ik toch wat aan slaat, Bitcorn, ETH, ADA, XRP en VET dat toch veel gezocht wordt op het internet jij geeft die info waaruit ze dan toch over na kunnen denken met de kranten koppen en de koersen voorspellingen om een keuze te kunnen maken van de richtlijnen wat in iedere geval uit mijn kant veel tijd bespaart, daarom mijn grote dank, gaat zo door en ik vindt het erg leuk voor jou dat je aardig aan het groeien bent met gewoon crypto, ik gun jou dat enorm, gaat zo door.

  3. 👍Top video GC. Ik heb heel weinig ETH, ik ben weer "net" begonnen deze aan te schaffen (in stukjes ivm de "hoge" koers). Vele jaren geleden had ik er ook een aantal maar die heb ik toen verkocht voor VET (geen spijt overigens).
    Ik heb zeker vertrouwen in "nieuwe, POS" ETH en zeker in de merge en dan zal ETH snel stijgen. Over 10 jaar geloof ik zeker in die hoge waarden van ETH….alle Crypto zal dan zijn gestegen boven hun ATH en hoger🤑. Ik denk dan aan BTC, ADA, XRP, XLM en VET😉🤑. Fijne werkweek GC☕🌷

  4. Vraag me af of ETH over 10 jaar nog bestaat. Denk dat die links en rechts ingehaald worden en als ze zo duur blijven zie ik het somber in. Go Ada!

  5. erg triest als je dit soort shit voorspellingen moet doen om maar views te krijgen. Misschien moet je je content verbeteren in plaats van onzin verkondigen..

Reacties zijn gesloten.