Ethereum (ETH) update | Grote investeringsbank wil miljoenen in BTC | Crypto nieuws vandaag | #793

laatste update: 02-2023


Er gaat in maart een grote Ethereum update plaatsvinden. Daarnaast heeft een van de grootste investeringsbanken ter wereld miljoenen klaar staan om Bitcoin te kopen. Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:47 Ethereum developers komen met belangrijk nieuws over update
03:58 Ferrari ontbind sponsorcontract met crypto bedrijf
06:45 Wyre stelt oplamelimiet in voor klanten
08:43 Justin Sun stuurt 100 miljoen USD naar Huobi
11:18 Morgan Stanley stelt weer miljoenen beschikbaar voor Bitcoin
15:00 Koerrrsen koerrrsen!
19:21 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

10 gedachten over “Ethereum (ETH) update | Grote investeringsbank wil miljoenen in BTC | Crypto nieuws vandaag | #793”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Hey jongens… ik weet niet waar het aan licht maar heb vaker last van een ruisend geluid op de achtergrond als ik naar de video's kijk,

  3. Gooi avond Axel betr. koerse BITC.lekker heel mooi in het groen close 17k290 US$ wens je een hele mooi avond groet 😇💥👋💪🌼🌷

  4. Dit kanaal is een van de weinige die ik altijd haast om te controleren op dagelijkse marktupdates, ik hou van je goede werk, ga zo door.. Nou, ik zal dit hier ook zeggen, tegenwoordig is er zoveel onderzoek nodig om het op de financiële markt te maken vooral als het gaat om bitcoin-handel en andere financiële markten. Handelen alleen was niets anders dan een mislukking totdat ik in contact kwam met pro-handelaar Calvin Hill's wiens signalen en begeleiding meer dan alleen perfect zijn….. Ik heb een winst van ongeveer 7,3 kunnen behalen. btc handelen onder zijn leiding binnen een tijdsbestek van 6 weken

  5. "Trust because you are willing to accept the risk, not because it's safe or certain." –Anonymous

  6. "In my experience, there is only one motivation, and that is desire. No reasons or principle contain it or stand against it." –Jane Smiley

Reacties zijn gesloten.