ETHEREUM 2.0 MERGE: Alles wat je moet weten over de opkomende ETH update! Release date ⏰ in 2022

laatste update: 10-2022


Ethereum 2.0 en dus de opkomende merge zit er aan te komen. In deze video leg ik uit wat de merge inhoud en wanneer de release date is. Daarnaast geef ik je nog een kleine ethereum analyse en prijsverwachting.

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

Gratis crypto & nft trainingen/gidsen:
ByBit #1 exchange ($4055 trade tegoed + airdrops):

Wat we bespreken:

00:00 – 01:50 Intro
01:50 – 06:52 Ethereum 2.0 merge
06:52 – 09:43 Ethereum (ETH) prijsverwachting

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

#ethereum2.0 #eth #merge

21 gedachten over “ETHEREUM 2.0 MERGE: Alles wat je moet weten over de opkomende ETH update! Release date ⏰ in 2022”

 1. lekker bezig baas! btw wat is de outtro song van jou videos. sounds good! 😎

 2. Blijft een top setting Baas 😎☀️keep up the good Work

 3. Wat een heerlijke setting is dit toch Corné 😎👊🏼

  Bedankt weer voor deze update, fijn!

  Zou je eens een video willen maken over hoe je een orderboek kunt lezen & toepassen? Ik weet het niet zeker, maar misschien dat dit handig is voor scalping?

 4. weer een goed uitgelegde video . Als we in 2024-2025 een bullmarkt krijgen met nieuwe top hoogtes , dan word ik daar jou buurman kerel 🙂 .

 5. De hoeveelheid geverifieerde informatie die je meebrengt is enorm.. <Bitcoin zet zijn wilde schommelingen tussen $ 19-21.5K voort. De marktdynamiek van de laatste paar dagen geeft aan dat de walvissen een aantal grote overdrachten van bitcoin van de ene zak naar de andere maken. <Ofwel is dit een houding van speculatie in het assortiment of het opzwepen van schuim om kapitaal aan te trekken van particuliere beleggers die misschien het gevoel hebben dat het dieptepunt is gepasseerd. <Bovendien is het volumeprofiel voor 2022 erg dun, tussen $ 32- $ 37k als stieren een bericht naar de markt willen sturen dat er een nieuwe opwaartse trend gaat beginnen, dan zullen ze de Bitcoin-prijs naar een dagelijkse afsluiting in de buurt van $ 44k moeten duwen . <Macrofactoren vragen om meer neerwaartse druk, aangezien de impact van inflatie en geopolitieke strijd duidelijk voelbaar is op de aandelenmarkten. Totdat BTC de belangrijkste voortschrijdende gemiddelden terugwint, worden deze beschouwd als distributierally's die worden gebruikt om de rip te verkopen of om shortposities toe te voegen… Maar wat u ook verliest in een macro-downtrend, u zult veelvouden terugkrijgen in een macro-uptrend. Het enige dat u hoeft te doen, is aandacht besteden aan de markten wanneer ze ultra bearish zijn. Iedereen was super bullish op de markten, maar nu de markten beginnen te corrigeren, en de angst neemt het over, als detailhandelaar in deze volatiele tijden blijf ik profiteren, ongeacht het gebruik van nauwkeurige handelssignalen van Marcus Benedict. <Er zijn misschien zoveel investeringen, maar als winst moet worden overwogen, wat eigenlijk het enige doel is van elke investering, dan zal ik je adviseren om in cryptohandel te gaan omdat het een hoger winstrendement heeft. Ik kon mijn portefeuille gemakkelijk vergroten door gewoon te handelen met de dagelijkse signalen van de heer Marcus Benedict die 0,1 BTC naar 1,0 BTC groeiden. Zijn dagelijkse signalen zijn zeer nauwkeurig en leveren een geweldig positief investeringsrendement op en is beschikbaar om iedereen te helpen die van cryptohandel houdt. U kunt contact met hem opnemen voor vragen en winstgevende handelssystemen op Telegram @marcusBfx_official ** voor crypto-gerelateerde problemen .stayhome..

 6. Wat een geweldige video weer, heerlijk om naar te kijken. Ik zit iedere dag weer mijn pushberichten in de gaten te houden in afwachting van een een nieuwe video. Ik ben geen megatrader, paar tientjes hier en en paar tientjes daar. Ik ben nu 54 jaar en een maand of twee hiermee bezig, al heeeel veeel geleerd. Ik kijk een beetje naar de altcoins, die zijn nog wel te betalen. Tijd van schrijven zit Bitcoin in de lift met 8,5%, grotendeels trekt ie de rest ook mee, das lekker, maar net ff te vroeg, hahahah. Ok ik ga weer effe kijken, kan er uren naar kijken en dingetjes uitproberen. ENS gaat ook lekker +25%, toch weer wat verdiend 🙂 . Lekker weer ff afwachten met spanning op je volgende video. Succes kerel!!! Love Altea en Albir en Benissa en Calpe en….. Mis trouwens je Bitcoin lampje, die zou nu groen moeten zijn 🙂

 7. Topper weer bedankt voor de uitgebreide uitleg. Qua prijs voor ethereum denk ik dat het dit jaar niet veel gaat doen. Volgend jaar gaan we weer sky high.
  De groeten uit La Zenia…..

 8. Hey, zou je Filecoin eens willen behandelen. Zit hier nog toekomst in?. Heeft wel een hoge alle time high. Thanks voor je video's.

 9. Still, the best program for information sharing is the decentralized Utopia p2p ecosystem. It has a lot of features, and you can also mine Crypton private cryptocurrency on favorable terms.

 10. Vandaag de video aan het luisteren vanuit zon overgoten kos. Heerlijk
  Bedankt voor de info Ethereum

 11. Goede dag allemaal < Geweldig bericht Het is een eerlijke, gedetailleerde en nauwkeurige video die je hebt gepost man, het is echt geweldige inhoud. het is oneerlijk dat sommige mensen niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven veranderen, zelfs als ik me hier al weken in verdiept vanuit het oogpunt van een handelaar, we hebben echt meer experts in het veld nodig om nieuwelingen te leren Hoe investeerders er wordt gewerkt om de gemeenschap te informeren. De prijs van BTC schommelt de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en het niet bekend is of deze bearish of bullish zal zijn. Deze onzekerheid heeft de meeste handelaren afgeschrikt en dwingt beleggers om vol te houden. Ik zou zeggen dat het totaal verkeerd is om te gaan zitten en misschien verliezen te lijden, dit is de verkeerde mentaliteit voor een belegger, want als belegger zou het aan ons moeten zijn om manieren te vinden om steeds meer munten toe te voegen en het doel te bereiken om een winst. Het hangt allemaal af van het model dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 0,2 BTC en verzamelde meer dan 1,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, de heer ARGON TIHALT. Zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via e-mail [@Argontihalt@gmail.com} en Telegram [ @ DAILYTRADE147 } ☑ Zijn signalen zijn zeer nauwkeurig en bieden altijd een groot positief rendement op uw investering.

Reacties zijn gesloten.