ETF’s uitgesteld, koersen onderuit | Wat doet de koers in september? | Crypto nieuws vandaag | #947 in 2023

laatste update: 12-2023


De koers van Bitcoin is weer terug bij af 🙁 Waar ETF’s enkele dagen geleden juist voor de stijging zorgde, zorgen ze nu voor een flinke daling. Dit lijkt perfect te passen bij de resultaten van Bitcoin in september de afgelopen jaren… Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:41 Hoe presteerde Bitcoin de afgelopen jaren in september?
02:10 Crypto koersen weer terug bij af, waarom?
04:27 Beslissing ETF aanvragen uitgesteld door de SEC
07:18 Cambride: Bitcoin zuiniger dan gedacht
09:40 Credit Suisse gaat verdwijnen
12:14 Koerrrsen koerrrsen!
15:24 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

5 gedachten over “ETF’s uitgesteld, koersen onderuit | Wat doet de koers in september? | Crypto nieuws vandaag | #947 in 2023”

  1. Bedankt maar weer!
    Fijn weekend allemaal en tot volgende week!
    💯👍😉

  2. Ik ben blij dat ik toen in de zaak ben gestapt, want het was voor mij een financieel keerpunt en de beste beslissing van mijn leven. Allemaal dankzij meneer Abelard, zijn vaardigheden zijn zo geweldig

Reacties zijn gesloten.