ERG VEEL VERTROUWEN IN SEA LIMITED + UPDATE BESPROKEN AANDELEN DEEL 1 in 2022

laatste update: 07-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:
💎 The Financial Hub Website:

Tijd voor updates over eerder besproken aandelen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#BELEGGEN
#INVESTEREN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
draftkings
dkng
nio
canoo
goev
apxt
dmyd
fuse
ttcf
degiro
de giro
spac
talkspace
HEC
desktop metal
apple
AMD
tesla

15 gedachten over “ERG VEEL VERTROUWEN IN SEA LIMITED + UPDATE BESPROKEN AANDELEN DEEL 1 in 2022”

 1. Peloton loopt ook vergeleken met concurrentie best wel achter, kijk bijvoorbeeld naar Tacx en Wahoo die beiden "smart" fietsen produceren welke compatible zijn met Zwift, het platform welke veruit het meest wordt gebruikt door fietsers. Fijne content!

 2. Wederom een goede video!
  Om Focuss te helpen de video's clean te houden van scammers: Mocht je het zien staan tussen de comments, klik dan op de drie verticale stippen achter de comment en druk op melden. Als er genoeg meldingen binnen komen over een gebruiker dan doet Youtube er iets mee volgens mij.

 3. Virgin galactic topman heeft het verkocht omdat wegens covid zijn andere bedrijven in problemen kwamen. Hij heeft het niet verkocht omdat hij geen vertrouwen in SPCE(VG) heeft. Vandaar dat ook test flights werden uitgesteld. Er zijn meer dan 600 tickets al verkocht voor een spacetrip, kosten per ticket tussen 200k tot 250k. En Hij is nog steeds de grootste aandeelhouder op dit moment. Dus ik denk dat volgende jaar dit wel goed gaat komen.

 4. Je zegt altijd dat je veel vertrouwen hebt in een aandeel maar nooit met een argument. Wil je dit kanaal echt naar een hoger plan tillen zou je beter kunnen onderbouwen waarom je ergens vertrouwen in hebt. Ik denk dat beleggers vooral daar benieuwd naar zijn.

 5. Wat betreft Virgin Galactic slechte research. Chamath en Richard Brandson hebben allebei verkocht om andere bedrijven van hun te redden. Richard Branson heeft ook maar 9% van zijn shares verkocht, niks dramatisch dus. Verder zal de opkomende testvlucht tussen 14 en 21 mei zijn. Nu verkopen zal dus niet slim zijn. Een deel verkopen voor de testvlucht is dan wel aan te raden voor Risk management. Voortaan misschien iets meer research doen voordat zomaar iets vertelt….. Geen persoonlijke haat trouwens.

 6. Kan je een Update geven over Genius Sport/DMYD. Er is veel gebeurt namelijk en ben benieuwd hoe je er nu in staat. Je video’s zijn top trouwens!

 7. Hoi Focus, dank voor je goede video's. Je hebt het vaak over dat je op je 35e met pensioen wil gaan, en ben benieuwd hoe je dit al bijna hebt kunnen bereiken. Heb je een eigen onderneming en wat heb je gestudeerd? Ik begin namelijk volgend jaar met mijn studie en ben wel benieuwd of je tips hebt. Misschien leuk om een keer een video over te maken.👍🏼😁

 8. Goed nadenken voor je adviezen volgt. Focus liegt nooit maar gewoon overnemen wat hij doet is geen garantie op easy profit.
  Koppie erbij houden!

 9. Desktop metal is echt helemaal de put in geraakt. Verkopen of verwacht je dat dit aandeel toch weer zal stijgen ?

Reacties zijn gesloten.