ENORM VEEL RENDEMENT IN 2020 + 2021 PLAN | UPDATE BESPROKEN AANDELEN 2020 DEEL 2


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):

2020 komt eindelijk ten einde dus is het tijd om besproken aandelen op dit kanaal te updaten.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#BELEGGEN
#INVESTEREN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
DEGIRO
uitleg
tutorial
DE GIRO
broker
2021

30 gedachten over “ENORM VEEL RENDEMENT IN 2020 + 2021 PLAN | UPDATE BESPROKEN AANDELEN 2020 DEEL 2”

 1. Wat denk jij dat de invloed zal zijn op het aandeel van Facebook als het doorgaat dat onderdelen van het bedrijf afgesplitst moeten worden.

  Dus dat bijvoorbeeld een Instagram of Whatsapp als alleenstaand bedrijf verder moet.

 2. Vraagje uit eigen interesse en wellicht ook die van andere, als je je droomhuis in spanje hebt, blijf je dan nog video's maken voor je trouwe kijkers?

 3. Hey Focuss,
  Kan je eens een video maken waarin je een stappenplan zet over hoe je een bedrijf beoordeeld voordat je er aandelen van koopt?

 4. Goede video weer, Jeffrey. Hoe groot schat je de kans in op een beurscrash in 2021? Zelf twijfel ik namelijk om te verkopen, de winst te pakken en weer in te zetten als er een beurscrash komt. Hoe denk jij en hoe denken jullie hier over?

 5. Hallo Focus, wanneer wordt het volgende aandeel in je op te bouwen portefeuille aangeschaft? Focus is mijn lievelingskanaal. Groeten

 6. Focuss, hoe kom je aan al die bedrijven? Waar start je? Bijna alle bedrijven waar jij aandelen in koopt ken ik niet. Hoe kom je erbij?

 7. Ik kijk je video’s met veel plezier, super leerzaam, ga zo door! Ik ben benieuwd of je je al in BFT hebt verdiept. Ziet eruit als een hele interessante SPAC met Paysafe voor de lange termijn.

 8. Focuss, kleine beleggers (zoals ikzelf) die willen spreiden met een lage inleg – zeg onder de 500 per maand – over verschillende aandelen verliezen veel geld op beurzen als Frankfurt via DEGIRO vanwege transactiekosten die oplopen tot €7,50. Is het wijs dit soort aandelen dan bijvoorbeeld op de NASDAQ te kopen waar transactiekosten $0,50 & $0,004 zijn? Ik begrijp dat ik dan rekening moet houden met de het valutarisico maar kon er verder nergens iets over vinden. Wellicht kun je hier een video over doen?

  Verder, wat vind je van waterstof aandelen als NEL ASA en FUELCELL? Ik geloof dat de markt voor waterstof, zeker voor zwaar transport, groter gaat worden in de toekomst.

 9. Hey ik heb een vraag, is er een website waar je kan zien welke bedrijven potentie ofzo maken of iets in die trend.

Reacties zijn gesloten.