En nou is het afgelopen met crypto | De Avondshow met Arjen Lubach (S1)


En nou is het afgelopen met crypto. Het is geen betaalmiddel geworden en iedereen die er nu rijk mee probeert te worden, doet dat over de rug van de planeet en van mensen die belazerd worden.

Kijk de hele uitzending hier:

‘De Avondshow met Arjen Lubach’ zie je iedere maandag tot en met donderdag om 22.10 uur op NPO 1 en dit kanaal.

Volg ‘De Avondshow’ op Instagram:
Volg ‘De Avondshow’ op Twitter:

Arjen Lubach duikt in ‘De Avondshow met Arjen Lubach’ via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws.

#VPRO

30 gedachten over “En nou is het afgelopen met crypto | De Avondshow met Arjen Lubach (S1)”

 1. Jonge mensen moeten andere manieren zoeken om hun spaargeld te vermenigvuldigen. In de tijd van onze ouders was de spaarrente nog rendabel. Tegenwoordig mag je blij zijn met 50 cent rente per jaar op 10.000 euro spaargeld. Absurd. Jongeren gaan de risico’s maar opzoeken.

 2. Normaal leer ik veel van arjan. Na deze video over iets waar ik wel veel van weet, kan ik denk ik voortaan beter niet alles van je aan nemen. Jeetje wat sla jij de plank mis hier

 3. Grappig hahahha. Maar Meneer heeft er 0 verstand van. Ik vind dat Lubach voorheen content met feiten liet zien. Maar nu maakt meneer een showtje omdat hij zelf niet genoeg kennis er van heeft. En jaa ik vind die oom en neven ook irritant die het aan smeren.

 4. Wauw wat een berg onzin! Totaal ongefundeerd en nergens op slaand. Oh het heeft de euro nog niet vervangen dus is het mislukt. Je snapt er duidelijk niks van. De crypto wereld gaat over veel meer dan betaalmiddelen en is enorm. En nee het is niet gemaakt voor de normale burger om even snel rijk te worden.

 5. ja ach haat crypto maar een oorlog en de waarde van fiat daalt ook keihard. succes met je euro's sparen vooral met de huidige inflatie en negatieve rente. trouwens best stom om hier een item over te maken zonder kennis. bitcoin = crypto maar crypto =/= alleen bitcoin

 6. Mensen werken tegenwoordig op computers, die verbruiken enorm veel stroom. Ga dus weer met pen en papier werken en doe alles maar op de post naar je medewerkers… Technische vooruitgang gaat nou eenmaal vaak gepaard met extra energieverbruik. Crypto, maar vooral de achterliggende Blockchain, staat nog in kinderschoenen, maar door meer mensen ermee kennis te laten maken zal de volgende generatie gebruikers en ontwikkelaars een enorme vooruitgang in efficiëntie en implementatie maken. Smart contracts geven de macht terug aan de mensen ipv de overheid. Hier kunnen we dat niet goed appreciëren, maar in Rusland en China zeker wel.

 7. lol, crypto changed my life 🙂 dat kon het normale geld systeem niet voor mij doen. geld werkt voor mij 24/7 als ik slaap, als ik op vakantie ben, altijd. lang leven crypto.

 8. Allemaal goeie argumenten tegen crypto, maar het huidige financiële systeem heeft wel een verandering nodig, en de technologie achter crypto zal uiteindelijk veel belangrijker zijn dan crypto zelf.

  Daarvoor is al dit wel nodig op de lange termijn, al zullen er altijd mensen zijn die misbruik maken van innovatie.

 9. Het vervuilende aspect komt voornamelijk bij crypto voor die "proof of work" gebruikt (zoals bitcoin). Dat systeem kost inderdaad veel energie! Gelukkig wordt daar ook (hard) aan gewerkt met systemen zoals het "proof of stake" systeem, waar nieuwere crypto's gebruik van maken.
  Verder is het moeilijk te zeggen of crypto klaar is, dat werd vroeger ook al echt honderden keren gezegd op verschillende media. Ben benieuwd of Arjen het dan opeens juist heeft.
  Alsnog heb ik gelachen! Ondanks dat ik die gozer ben op feestjes die het over crypto heeft hahaha

 10. Geld verliezen kan ook met aandelen. Had 1 jaar geleden aandelen just eat take away gekocht, dan was je nu ook de pisang.

 11. Jammer dat er is gekozen om er zo'n negatieve connotatie aan te geven. Er zijn meerdere dingen niet correct weergegeven. Het doet me erg denken aan een straatinterview van een paar decennia geleden waar mensen het totale onzin vonden dat er zoiets bestond als een mobiele telefoon. Waar heb je dat nou in hemelsnaam nodig.

 12. hij kk dom, wikipedia founder is working whit LCX a crypto exchange yhea realy realy the dont accept crypto XD jij slaapt so diep zoals bijna 90% van alle crypto holders die alleen hype volge

 13. Nee de stock market, die is betrouwbaar

  Ondanks alle gebreken, is Crypto nog altijd 10000 keer eerlijker dan de "gereguleerde" aandelenmarkt.

 14. "totaal geflopt als betaalmiddel". Ondertussen hebben 2 landen bitcoin als legal tender maar OK blijf in je bubbel leven jonge👌👍

Reacties zijn gesloten.