Elon Musk belooft te stoppen met verkoop aandelen Tesla: ‘Koers dramatisch gekelderd!’ | Zakendoen

laatste update: 02-2023


Dit is een fragment uit Zakendoen met presentator Thomas van Zijl. Te gast is beursanalist Corne van Zeijl. Hij bespreekt de koers van Tesla en de belofte die topman Elon Musk deed over zijn aandelen erin.
Thumbnail: ANP

Heb je meer BNR in je leven nodig? Check dan ook onze podcasts en artikelen:

Volg ons ook op andere social media:
Instagram:
TikTok:
Twitter:
Facebook:
LinkedIn:

Download de BNR-app: p

9 gedachten over “Elon Musk belooft te stoppen met verkoop aandelen Tesla: ‘Koers dramatisch gekelderd!’ | Zakendoen”

 1. Twitter werkte prima, jesus man… Hahahaha wat en domme linkse gelulll is dit hahaha lachwekend

 2. Corne is zo’n sukkel. Met zijn snor. Een echte investeerder is juist blij als een aandeel om tijdelijke redenen daalt.

 3. Beetje krom knipwerkje dit. Maar goed…. meneer van Zeijl kan zich beter bij de aandelen houden ipv. "tech", veruit het grootste gedeelte wat op Twitter zit vind dit helemaal geweldig (gebeuren rondom Musk). De "linksen" hebben de gehele msm al (behalve dan het adembenemende omroep ON! niet. Een grotere aanwinst is er bij en voor de msm, NPO nooit geweest) en dachten dus ook even Twitter in handen te hebben, nou, niet dus. Bedoel, dit trekt de boel weer een beetje recht. Helemaal TOP! Erg vervelend voor de linkse kliek die nu vluchten naar een onbekend ander platform mastro…. geen idee…. succes daar. Persoonlijk zit ik heel weinig op Twitter (verder ook op geen enkel ander social media, allang de prullenbak verwezen omdat "het" geluid maar van 1 kant gehoord mag worden (soms op y.t. als dat ook onder s.m. valt maar is een heel ander soort platform even als rumble en odysee) maar vind Twitter dus erg vermakelijk/vertier en 1 van de vele afvoerputjes van de samenleving. Tja, verder…. Musk… zonder zijn SpaceX was een NASA nu nergens en Oekraine allang van de aardbodem verdwenen (check ff hoeveel geld daar in omgaat….. hint: beetje veel meer dan Twitter). Verder zo aan de jeugdigen, gezondheidzorg etc. te zien gaat zijn Neuralink ook wel een groot succes worden. Dus om Musk hoef je je echt geen zorgen te maken. Tja… en als je dan aandelen in Tesla hebt….. jammer dan. Ik denk dat hij Tesla net zo makkelijk bij de vuilnis/verkoop kan zetten, geen centje pijn voor hem… Verder als laatste…. Internet is de meest slechte uitvinding ever met name sinds de introductie van de "smartphone". En Musk….. Ik hou wel van zo'n "verzetje", zo simpel kan het zijn om de halve wereld overhoop te gooien. Geweldig.

 4. De nieuwe grote vijand na Trump, Musk. Alle pijlen op hem jongens, hij knaagt aan het kartel.
  Vorig jaar, toen hij nog braaf was, raakten de groene rakkers en autofielen niet uitgesproken over zijn wagentjes. Het was allemaal zo mooi speelgoed, en zo groen.
  Zolang je binnen het kartel blijft mag je gek zijn, excentriek, maar wee je gebeente als je eruit stapt, uit de cult.

 5. ALS ELON MUSK NOU ZOU MEEWERKEN AAN EEN GROENE WERELD , dan zou ik die zelfingenomen rotkop nog kunnen verdragen !

 6. Koopje? De kracht van de AI die Tesla bezit wordt onderschat.

 7. How about those #twitterfiles he

  Tjonge jonge de FBI die illegaal en tegen de wet in samenwerkt met grote social media bedrijven.

  Oh wacht, de MSM.

Reacties zijn gesloten.