[#Efteling] Complete Renovatie: Python (Rollercoaster) – 2018 in 2023

laatste update: 06-2023


See more videos from different themeparks?
• Subscribe:
• Website:
• Twitter:
• Facebook: y

8 gedachten over “[#Efteling] Complete Renovatie: Python (Rollercoaster) – 2018 in 2023”

  1. Toch wel een traantje laten vallen mensen zullen denken pfffff het is maar een achtbaan…ja en hele bijzondere met heel veel herinneringen 😭 ik ging er met mijn familielid in bijna elke 2 maanden totdat ze verhuisde naar canada….nu is het wel heel mooi maar wel nogsteeds jammer😔

  2. Cool wij kommen binnen een maand of twee 😍😂✌️😝🤩🤗

  3. De baan is zo soepel dat hij niet meer schud etc en dat had van mij niet gehoeven want dan is er een extra avontuur bij

  4. Welke camera gebruik jij? Ik zit er ook aan te denken om een te kopen, maar ik weet niet welke nou het beste is voor een prijskwaliteit en specificaties.

  5. Heel veel complexe achtbanen, maar de Python blijft voor mij awesome, het getik als je over de heuvel gaat, de vlaggen, het uitzicht, de enge bocht boven voordat je naar beneden gaat. En daarna knallen met de loopings, de kurketrekker en de snelle bocht onderin met lekker veel g-krachten. Het is elke keer weer fantastisch met mijn zonen en vrouw. Thumbs up!

Reacties zijn gesloten.