EFT handleiding voor jongeren – hEFTig! – met Yvonne Toeset in 2022

laatste update: 07-2022


Heftig! Is het beste EFT boek voor jongeren die willen werken aan hun uitdagingen. Inclusief 23 speciaal gemaakte instructiefilmpjes d.m.v. het scannen van QR codes. Meld je snel aan voor de boekpresentatie op 26 september 2019! Aanmelden kan via www.uitgeverijoorsprong.nl/heftig

Voor jongeren is het vaak niet makkelijk om overeind te blijven in de uitdagingen van deze tijd: echtscheiding, pesten, prestatiedruk of faalangst, zomaar een paar onderwerpen die aan bot komen in dit boek. Het boek heet niet voor niets heftig; de schrijfster schuwt geen lastige onderwerpen zoals uitkomen voor je geaardheid, eenzaamheid of depressie. Zij legt helder uit hoe stappen gezet kunnen worden naar een positiever zelfbeeld. Uiteindelijk leert ze de lezer hoe hij/zij met behulp van EFT doelen kan stellen en prestaties verbeteren.

Elk onderwerp is gekoppeld aan een aantal oefeningen die, met behulp van QR codes, direct leiden naar een instructiefilmpje waarin EFT Master Yvonne Toeset de lezer zelf begeleid. De prachtige tekeningen van Tessa den Boef zijn zeer herkenbaar en maken dit boek tot een klein juweeltje.
In hEFTig! wordt de EFT methode helder uitgelegd met behulp van tekeningen, oefeningen en instructiefilmpjes zodat jongeren er makkelijk zelf mee aan de slag kunnen.