EEN GROTE FOUT DIE (VOORAL ERVAREN) BELEGGERS MAKEN!

laatste update: 09-2023


Een grote fout die (vooral ervaren) beleggers maken! Men heeft het vaak over fouten die beginnende beleggers maken, bijvoorbeeld niet genoeg onderzoek doen naar aandelen. Waarderingen niet snappen en alleen maar naar PE ratios kijken of bijvoorbeeld niet genoeg spreiden en veel risico nemen. Laten we het echter over iets anders hebben waar de meesten het niet over hebben, namelijk het investeren in aandelen erg complex maken.

#aandelen
#investeren
#beleggen
investeren moeilijk
investeren complex
beginnende belegger
ervaren belegger
opties handelen
beste aandelen
interessante aandelen
beleggen intelligentie
iq investeren
warren buffet
peter lynch

Portfolio dividend tracker:
Instagram:
Patreon en Discord:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

13 gedachten over “EEN GROTE FOUT DIE (VOORAL ERVAREN) BELEGGERS MAKEN!”

  1. Nvidia dacht jij ook bij de 200$ te hoog stond en ging dalen 🫣😉

  2. Zou je aub eens een filmpje kunnen maken over welk cryptoplatform jij jou coins staan hebt of gebruikt

  3. Hoe lul je 20 minuten vol, om het maar vol te lullen…

    Elke maand een plukje Tatood Chef… onee toch niet….

  4. Waar je nooit iemand over hoort is positionsizing. En met name in psychologisch opzicht. Wat doe je als het aandeel flink in waarde daalt. Als je positie te groot wordt dit psychologisch zwaar. Ook een uitspraak van Lynch, dat je de guts moet hebben om de bodem uit te zitten. Maar dat kan alleen met een goede positionsizing.

  5. ik vind ook dat het onderbelicht is hoe moeilijk stockpicken eigenlijk is, het is gewoon een fulltime baan of komt daar bij in de buurt, je moet alles volgen om actueel te blijven… ik heb die fout gemaakt, denken dat je wel gewoon wat kan stockpicken op wat simpele berekeningen en meningen op de jaarcijfers, ik koop nu geen losse aandelen meer en wat ik nog bezit, blijf ik jaren in zitten, ik doe nog wel DCA in ETF's, dat is voor mijn pensioenpot gewoon beter/verstandiger.

  6. Leerzaam filmpje, het is ontzettend lastig om de markt te voorspellen, niemand heeft helaas die glazen bol om de toekomst te voorspellen. Belangrijk is een plan maken wat bij je past dus bij je eigen financiële situatie, doelen en hoe goed je met risico's en emotie om kan gaan, en je daar gedisciplineerd aan te houden.

  7. Vorige week Nvidia gekocht voor 455. Ik verwacht dat het binnen een jaar boven de 1000 komt. Ze zitten op zo'n grote goudmijn waar ze niet anders dan van kunnen profiteren. AI is als de internet revolutie. Zij hebben monopolie.

Reacties zijn gesloten.