€81.028 PORTFOLIO – VEEL VERANDERINGEN EN NIEUWE AANDELEN!

laatste update: 12-2022


Portfolio update! Het gaat niet goed met mijn portfolio, ondertussen een min van ongeveer 5000 euro in totaal. Toch probeer ik te blijven kijken naar de lange termijn.

#portfolio
#aandelen
#portefeuille
portfolio
portfolio degiro
portfolio 2022
portfolio verlies
plannen 2022
degiro update
geld 2022
geld op geld
beleggen 2022
aandelen
beleggen
investeren
investerings plan
hoe investeren
welke aandelen
aandelen bijkopen
aandelen tips
waarom investeren
geld in aandelen
welke aandelen kopen
aandelen lange termijn
beste lange termijn aandelen

Beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

27 gedachten over “€81.028 PORTFOLIO – VEEL VERANDERINGEN EN NIEUWE AANDELEN!”

 1. Blij dat je blijft uploaden! Wordt erg gewaardeerd je transparantie

 2. Niet opgeven en gewoon geduld hebben👍 gelukkig slaag je hier voor het moment ook in, dit is te zien aan het zowel in goede en slechte tijden je portfolio te beoordelen en te delen😀

 3. Salesforce p/e ??
  Tesla was een hype door corona en iedereen thuis zat,daarom het na 2019 vlamde…

 4. Weer een top video!

  Wat is eigenlijk de reden dat je een agressievere portefeuille hebt en meer belegt in groei aandelen. In plaats van indexen en dividend aristocraten?

 5. Bedankt voor de update. Ik vind de dalingen nu extra pijnlijk omdat ik wel door mijn reserves heen ben en mijn portfolio het slecht doet ten opzichte van de beurs. Toch heb ik wel veel vertrouwen in de toekomst van de meeste grote tech aandelen. Volgende koop wordt waarschijnlijk amazon, of ik ga het "safe" spelen met een nasdaq etf.

 6. Top dat je dit deelt in deze bear market. Mijn portfolio is de afgelopen maand ook flink gedaald helaas. Ben nu even voorzichtig met weer wat bij te kopen.

 7. Hanteer je een exitstrategie bij je aandelen? Aangezien je bij een aandeel zelfs 97% in de min staat. Soms is het beter, zelfs al je er nog vertrouwen in hebt

 8. mening rond btc? vind ik persoonlijk de toekomst en op dit moment een koopje! Ben benieuwd of jij in crypto zit 👀👀

 9. Jij bent een antidepressiva voor vele beleggers! Wanneer ik jouw video's zie krijg ik weer een goed en vertrouwd gevoel. Zeker in zulke bear markets wanneer de emoties een grote rol spelen. We hebben je mening hard nodig! Je doet goed onderzoek en deelt dit met ons. Echt bedankt hiervoor. Doet me keer op keer goed om je te zien spreken. Jouw positiviteit geeft mij weer kracht om door de zure appel heen te bijten. Terwijl sommige angstig worden en uit emotie hun aandelen verkopen. Ga zo door kerel, mijn complimenten!

 10. Ik mis de spreiding in de portfolio. Ik zie alleen maar tech en bijna alleen maar ¨groei bedrijven¨ waarvan de helft nog moet laten zien of ze uberhaupt winst kunnen draaien. De enigste redenering bij veel van de bedrijven is dat ze veel gedaald zijn en hard groeien… Dus als tesla vorige maand 1000 per aandeel was en deze maand 500 is het dan een goede koop?

 11. Gisteren was een pijnlijke dag… Opnieuw een reality check met de resultaten van Disney en het opnieuw verder inzakken van de beurs… Ben zeer naïef geweest toen ik in december 2021 begon met beleggen…en ik merk dat ik blijf bijleren ('t zijn voorlopig wel dure lessen). Mijn slechtst presterende posities zijn Sea Ltd en Oatly.
  Heb gisteren AMZN gekocht…. Nooit verwacht dat ik dit aan huidige waarde zou kunnen aanschaffen maar ben ondertussen ook wel realistisch/angstig genoeg om te beseffen dat het nog steeds lager kan….
  Sowieso hou ik dezelfde strategie aan : blijven bijkopen… Ik ben ervan overtuigd dat ik het me later zal beklagen indien ik dit nu niet zou hebben gedaan.

 12. Ik blijf je content waarderen en voornamelijk je eerlijkheid en transparantie. Tussen al die obscure Youtubers die snel hun zakken willen vullen, onderscheidt jij je door je integriteit. mijn complimenten daarvoor. Als je succesvol wil zijn op de lange termijn in beleggen adviseer ik je om een wereld gespreid indexfonds maandelijks aan te kopen, het rendement op de lange termijn overtreft dan het continue traden van hyper speculatieve aandelen.

 13. hi wat denk jij over ETF s doe jij niks me ? voor lange termijn 🙄🤔

 14. Blijf investeren maar vergeet vooral niet te leven man.

 15. Mag ik vragen waarom je voyager digital niet verder toelicht? Een flinke 97% verlies maar je zegt er niks over?

 16. Zal er ooit een moment komen dat je wel zegt "ik heb er geen vertrouwen meer in" ? 😛

 17. Kan je na vandaag weer een nieuwe video maken 😂. Goede bet op hims!

Reacties zijn gesloten.