€77.000 PORTFOLIO – GECRASHTE AANDELEN BIJGEKOCHT! in 2022

laatste update: 08-2022


Mijn aandelen portfolio update, ondertussen 77.000 Euro. De beurs is verder gedaald, waardoor ik juist nog meer heb bijgekocht.

#portfolio
#aandelen
#portefeuille
portfolio
portfolio verlies
portfolio degiro
portfolio 2022
plannen 2022
portfolio crash
portfolio na crash
portfolio daling
degiro update
geld 2022
geld op geld
beleggen 2022
aandelen
beleggen
investeren
hoe investeren
welke aandelen
aandelen bijkopen
aandelen tips
waarom investeren
geld in aandelen
welke aandelen kopen
aandelen lange termijn
beste lange termijn aandelen

Beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

22 gedachten over “€77.000 PORTFOLIO – GECRASHTE AANDELEN BIJGEKOCHT! in 2022”

 1. Hoi, het bedrag bij Vrije Ruimte en EUR is bij mij altijd het zelfde, waarom is dat bij jou niet zo als ik vragen mag.

 2. Prachtig en eerlijk kanaal; er zijn heel veel kanalen, maar de meeste laten hun porto (en verliezen ?!!!!) niet zien, hopelijk kun je wat bijverdienen met je YT kanaal, hopelijk blijf je enthousiast………..ik beleg sinds 1 oktober vorig jaar (AEX 800 ;0)))))))), 150 k in de aandelen, en de winsten zijn nu wel ongeveer verdampt; ik heb een vergelijkbare porto, op basis van eigen studie….maar leuk te zien dat veel instrumenten overeenkomen….hopelijk gaat de komende recessie niet al te lang duren…..maar waarom zit iedereen te zeuren over een lidmaatschap en een betaald abonn???. Sucses verder en altijd gezellig om je te horen, groeten Han

 3. Thnx voor je update en delen van je portfolio. Heb vandaag toevallig ook ab vie verkocht met flinke winst net zoals de goud / koper aandelen en weer geinvesteerd in de aandelen waar ik verlies in heb zitten om een goedkoper gemiddelde te krijgen. Ga het nu wel doorkrijgen hoe het werkt.

 4. Portfolio ziet er goed uit 👍🏻💪🏻
  misschien een idee voor volgende video nog een lijst met aandelen waar je nog naar kijkt die je graag wil toevoegen aan dit portfolio.

 5. Ik zit eraan te denken wat aandelen waar ik geen verlies op heb gemaakt(take 2 bijvoorbeeld) te verkopen en dit geld te steken in aandelen of EFTs die maar blijven zakken. Wat vind je hiervan? Is dit een strategie?

 6. Je vertelt het leuk! Maar ik kijk liever naar echte experts, dan kun je nu ook gewoon lekker geld verdienen ipv duizenden euro's weggooien onder het mom van buy the dip..

 7. Ik vroeg me af of ik shell zou behouden, ik ben aan het twijfelen om een deel te verkopen aangezien ik +23% sta. Met dat geld kan ik dan eventueel weer een aandeel kopen die nu flink is gedaald want ik heb niet veel free cash om nu in te investeren. Laat gerust weten wat jullie hiervan denken bedankt!

 8. Hoi geldOPgeldheld, ik heb nog nooit verkocht na 1jaartje beleggen. Daarom begrijp ik de winsten bij bvb Tesla en vooral Nvidia niet zo goed. Heeft dat te maken met verkregen dividenten of zo? Als je bvb bij een bedrijf 10 aandelen kocht voor €100 en je verkoopt er 5 aan een koers van 150, dan krijg je toch op je vrije ruimte 750. En dan is je nieuwe GAK met je behouden 5 aandelen toch ook nog steeds €100?

  Wat mis ik hier allemaal?
  Stomme vragen bestaan niet, toch !? 😅

 9. Je blijft een vrolijke snuiter met leuke filmpjes👍. En een aardige portefeuille. Ben benieuwd wat voor acties je gaat doen als cash op is😎.

Reacties zijn gesloten.