€500 VERLIES door beleggen met Emotie | 4 Fouten

laatste update: 05-2022


πŸ’° DEGIRO (tip): πŸ’°
πŸ’° BUX Zero: Open op mobiel en ontvang gratis aandeel πŸ’°
πŸ‘¨β€πŸŽ“ Beleggers Training: πŸ‘¨β€πŸŽ“

πŸ’¬ Onze Discord Chat: πŸ’¬

Wanneer je gaat beleggen maak je fouten, dan is voor mij niet anders. In deze video bespreek ik graag 4 fouten die ik de afgelopen tijd heb gemaakt waardoor ik zo’n €500 verlies (of gemist rendement) heb gemaakt.

BROKERS:
πŸ’° DEGIRO (favoriet): πŸ’°
πŸ’° Binck: πŸ’°
πŸ’° BUX ZERO: πŸ’°
πŸ’° Trading212: πŸ’°
πŸ’° Peaks: – Actiecode: TIM5IN2ET πŸ’°

BOEKEN VOOR BELEGGERS:
πŸ“˜ Rich Dad Poor Dad: πŸ“˜
πŸ“• De Intelligente Belegger: πŸ“•
πŸ“’ Blondjes Beleggen Beter: πŸ“’

Disclaimer:
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
Ik ben geen financieel adviseur en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies.
De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

30 gedachten over “€500 VERLIES door beleggen met Emotie | 4 Fouten”

 1. Dit valt echt nog mee, het is irritant maar ik had nio 300 stuks en had 100 stuks weggedaan op 24 dollar en vervolgens goedkoper terug te kopen die aandeel is alleen maar gestegen sindsdien tot 44.5 nu dus dat is 2000 euro misgelopen😭

 2. Hoi Tim, dank voor de leuke video weer.
  Goed om eens de aandacht te vestigen op beslissingen die fout uitpakken.
  Heel herkenbaar voor alle beleggers.

 3. Het is belangrijk dat je leert uit je fouten. Heb net dezelfde fout gemaakt bij Pfizer als Tim maar ik neem dit gwn mee en ben blij dat ik dit soort fouten maak, daar kan ik alleen maar uit leren.

 4. Beetje zwakke video… Wanneer is iets fout? Als je achteraf niet het resultaat hebt behaald wat je voor ogen had? Wanneer je de boot hebt gemist? De voorbeelden die je geeft zie ik zeker niet als fouten…

 5. Ik zelf koop nooit op groen.

  Daarnaast als de koers daalt (en ik investeer lange termijn) dan koop ik bij (zeker als de koers onder mijn huidige GAK zit). Verder trade/investeer ik nooit meer in bedrijven die op de NL beurs draaien, dus weinig ervaring in de laatste tijd.

 6. HYLN ga je toch niet verkopen hoop ik? Ik denk dat ze een serieus goed product hebben en dat het een kwestie van afwachten is tot het los gaat.

 7. Hoi Tim ik zie net reclame over beleggingssite bux waarbij geen kosten op Etf en losse aandelen berekend worden heb jij hier ervaring mee ?

 8. Wat vind je van takeaway op de huidige koers als een soort van hedge tegen slecht corona nieuws. Volgens mij een aandeel met weinig downside en op de lange termijn veel upside.

 9. Ik ben geinteresseerd in de opleiding die je verkoopt, maar is dit ook interessant als Belg? Misschien heb je het vooral over dingen die in nederland wel kunnen of voordelig zijn maar in Belgie niet

 10. Het blijft toch lastig wanneer ga je verkopen ? , soms wat langer geduld hebben en vertrouwen hebben in een bepaald aandeel ,ik heb nu bv global blood die springt aardig op en neer maar ik wacht toch nog tot deze op een punt komt dat deze voorheen gestaan heeft of daar in de buurt komt

 11. Hoi tim, ik vroeg mij af of je net zo'n video als shell zou willen maken voor Unibail. Het aandeel maakt toch wat grote sprongen opwaarts en ik ben benieuwd hoe jij de toekomst van dit aandeel ziet.

 12. Hoi, ik vroeg mij af welke brokers er goed zijn voor swing traden en of er nog extra kosten zitten aan het tradingview programma dat jij gebruikt? En is die gelinkt aan je degiro oid?

 13. Ik blijf iig ver weg van PFE. CEO van PFE heeft 60% van zijn aandelen net na de nieuws verkocht. Criminelen activiteiten zijn het eigenlijk, inside trading is niet legaal. Hij wist dat zijn aandelen die dag verkocht werden is al maanden aangevraagd. En net voor die datum even het nieuws naar buiten laten komen, dan vraag ik mezelf af waar je als CEO mee bezig bent. Grote rode flag voor mij. Zal ze dan ook voor altijd vermijden vanaf nu.

 14. Ik hoor dat je aandelen bij de ene broker verkoopt en dan weer terugkoopt bij een andere broker. Kun je aandelen ook overplaatsen van de ene broker/bank naar de andere broker/bank?

 15. Opportunity cost is the single biggest cost of an investor, knowing your right but still sucking your thumb – C. Munger

Reacties zijn gesloten.