€500 DIVIDEND PER MAAND!! || Hoeveel dividend aandelen heb je hiervoor nodig?

laatste update: 07-2022


€500 dividend per maand, wie wil dat niet?! Maar hoeveel dividend aandelen heb je daar eigenlijk voor nodig? Dat laat ik zien in deze video!

Ik behandel 5 aandelen en laat per aandeel zien hoeveel aandelen je nodig hebt om €500 aan dividend per maand te ontvangen, wat dus neerkomt op €6.000 per jaar.

Aan het eind van de video zet ik alle 5 de dividend aandelen naast elkaar, zodat je goed kunt zien wat de verschillen zijn tussen alle dividend aandelen.

Kijk ook mijn eerder video’s terug:
– €100 dividend per maand:
– €250 dividend per maand:

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Support links
🔗 Start nu met traden op Bybit en ontvang tot $4.100 BONUS!
🔗 Binance:
🔗 FTX:
🔗 Kucoin:
💰 GRATIS AANDEEL bij BUX Zero:
💎 Mintos:

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Socials:

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Contact: bouweenvermogen@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Met dit kanaal wil ik mensen meenemen op mijn reis naar financiële onafhankelijkheid. Daarnaast wil ik mensen op weg helpen met zaken zoals o.a. investeren, beleggen en een passief inkomen opbouwen. Ik zal ook onderwerpen zoals cryptocurrency behandelen, ETF’s (zoals VWRL), dividendaandelen, groeiaandelen etc. Hopelijk kan ik de kijkers/abonnees hiermee inspireren en motiveren om zelf ook stappen te gaan zetten naar financiële onafhankelijkheid.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Disclaimer
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies. De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#Dividend #Dividendaandelen #500dividendpermaand

1 gedachte over “€500 DIVIDEND PER MAAND!! || Hoeveel dividend aandelen heb je hiervoor nodig?”

Reacties zijn gesloten.