Durks’ Klassieker: De Buffett-indicator, dit is waar het beleggers bij helpt #Beursspel2022


Wil je beter in beleggen worden? Speel mee met het RTL Z Beursspel:

Beurscommentator Durk Veenstra bespreekt wekelijks een tijdloze beursklassieker. Eén waar je als (beginnende) belegger van kunt leren. Deze keer gaat de expert in op de waarde van aandelen. Want zijn aandelen duur? En vooral, hoe bepaal je dat? Hij haalt de Buffett-indicator van één van ’s werelds beste beleggers aller tijden – Warren Buffett – als handig hulpmiddel aan.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

4 gedachten over “Durks’ Klassieker: De Buffett-indicator, dit is waar het beleggers bij helpt #Beursspel2022”

  1. De Buffet indicator: verkoop Coca cola in de armste landen die zeer weinig tot niets aan drinkwatervoorziening hebben. Diabetes rijst de pan uit. Goed moreel kompas heeft hij dan.

  2. Nu is het juiste moment. Als u uw geld echt wilt laten groeien en financiële onafhankelijkheid wilt bereiken. Begin met beleggen, dat is de beste manier om vermogen op te bouwen. Ik heb in mijn jaren '30 en '40 geïnvesteerd in aandelen en verschillende meergezinswoningen. Dat is het beste wat ik voor mezelf heb gedaan, omdat het mijn verwachtingen van een terugkeer consequent heeft overtroffen. Onlangs ontdekte ¢rypto, en het leven voelt beter.

Reacties zijn gesloten.