DRAMA! – DIVIDEND INKOMSTEN UPDATE SEPTEMBER 2022 €40.400 DIVIDEND AANDELEN PORTEFEUILLE BIJ DEGIRO

laatste update: 12-2022


In deze video laat ik je zien hoeveel dividend inkomsten ik had in de maand SEPTEMBER van mijn aandelen portefeuille bij DEGIRO. Daarnaast neem ik je mee door de portefeuille en vertel ik welke aandelen ik GEKOCHT en VERKOCHT. Mijn beleggingsdoel is het behalen van een inkomen van €1000 per maand uit dividend aandelen.

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op mijn beleggingsavontuur op weg naar financiële onafhankelijkheid.
Dat hoop ik te bereiken door te investeren en te beleggen in dividend aandelen zodat ik er uiteindelijk van kan leven.

De Dividend Tracker die ik gebruik in mijn video’s is hier te downloaden (tegen een kleine vergoeding):

——————-
Je kunt me ook volgen op Instagram:

——————-

Wil je liever bij een andere broker beginnen met beleggen en aandelen kopen dan bij DEGIRO? Probeer dan eens BUX Zero.
Word net als ik belegger met BUX Zero. We krijgen allebei een gratis aandeel zoals Apple, GoPro of Coca-Cola als je je via mijn link aanmeldt.
——————-

Disclaimer:
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
Ik ben geen financieel adviseur en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies.
De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

26 gedachten over “DRAMA! – DIVIDEND INKOMSTEN UPDATE SEPTEMBER 2022 €40.400 DIVIDEND AANDELEN PORTEFEUILLE BIJ DEGIRO”

 1. Gefeliciteerd, die van mij is 2 jaar nu. Geld opzij zetten gaat wel een stuk lastiger met een kleine.

 2. Gefeliciteerd🎉🎉🎉. Je kan niet zeggen dat ik niet geprobeerd heb het afgelopen jaar om van al die rommelaandelen afscheid te nemen.🤔 Blijkbaar heb je een langere leercurve. Koersen zullen bjj stijgende rente nog verder dalen. Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit is het advies. Veel van je aandelen bestaan over 10 jaar niet meer🙊. Maar goed dat wil jij gewoon een keer meemaken👍. Tot slot blijf ik je uiteraard volgen en feedback geven ( al was het alleen dat je hiermee geld vrdient😁). Succes💪💪💪 ps over ZIM hoor je mij niet meer.

 3. Heel erg gefeliciteerd met het babynieuws! En verder volhouden, komt uiteindelijk weer goed

 4. Ik vind trouwens dat je erg veel transacties doet. Zeker voor een dividendbelegger. Zou als tip willen meegeven wat meer stil te zitten, dat wordt makkelijker als je echt vertrouwen hebt in de aandelen die je aankoopt.

 5. Van harte gefeliciteerd met de aanstaande komst van de zeer kleine dividendbelegger! Bedankt weer voor de leuke video en tot volgende maand 🙂

 6. Gefeliciteerd met je nieuwe kindje! 🎉 Aan dividenden heb ik van de maand september €68,58 ontvangen waar ik zelf erg blij mee ben!

 7. Gefeliciteerd met de aanstaande kleineredividendbelegger! Ik ben zelf (helaas) pas net begonnen met dividendbeleggen heb in september slechts €5 aan dividend ontvangen, haha. Je moet ergens beginnen.

 8. gezien de ratio's van de nasdaq en aex kan er van de W/V van deze porto er nog wel 25-45% af komend half jaar. Succes

 9. Mijn Dividend in september was EU 65.30 Netto
  Kijk al uit naar het salaris om me Positie in (AQN) Algonquin Power te verhogen aangezien ze behoorlijk zijn afgestraft.

 10. zou je kunnen uitleggen hoe allocatie moet ik heb geprobeerd maar lukt niet zou mooi zijn als je een video ervan maakt

 11. Gefeliciteerd met de kleine. Ik kreeg in september € 24 en $ 3 aan dividend.

 12. Gefeliciteerd met het baby nieuws!🎉 Ik was even benieuwd wat heb je gedaan met je aandeel Oxford square capital corp?😱

 13. van harte gefeliciteerd met het baby nieuws :). In de maand september heb ik 22 euro aan dividend ontvangen. Dat is nog niet zoveel ;P maar is al wel meer dan vorige keer. Een stijgende lijn is zichtbaar ( wel een langzame stijgende lijn 😉 ). Ik zou het leuk vinden als je vaker een dividend aandeel er uit pikt en daar jou mening over deelt, Ford lijkt me een leuk aandeel om daar meer over te horen.
  ook zou ik het interessant vinden waarom orchid en annaly deze split hebben mee gemaakt en of er aandelen zijn die dit in de toekomst ook zouden kunnen overkomen ( graag voordat je ze zelf al verkocht hebt 😉 😛 )

 14. Allereerst gefeliciteerd! Welke website gebruik je hiervoor? Ik ben een nieuwe belegger en ben mijzelf aan het oriënteren op het creëren van een dividend portfolio. Heb alleen NSQ en EAM, raad je aan om een extra markt zoals de NSY te openen? Want dit kost wel geld, nietwaar?

 15. Hou deze video’s alsjeblieft vol voor de lange termijn, ik ben benieuwd hoe dit afloopt haha

 16. Hoi, wat is de reden dat je geen hoog dividend ETF koopt? En waarom geen ETF die het dividend herbelegt? Deze zitten in de kernselectie van DEGIRO en dan betaal je geen transactiekosten. Ik zie dat je veel transacties doet en die kosten veelal geld, en ook dat je het dividend weer herbelegt. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Het is geen aanval, ben benieuwd naar je reactie. Ps ik zit op 500 euro dividend per jaar, maar grootste gedeelte van mijn beleggingen zit in ETF's die het dividend weer automatisch herbeleggen. Zie dividend meer als een "cadeautje" die ik gebruik voor het kopen van groeiaandelen en te "spelen". Gr.

 17. ik vroeg me af wat je zei over de belasting, hoeveel gaat er dan er nog van af? ik hoor graag van je

 18. Gefeliciteerd met de kleine belegger ZIM ga ik in de gaten houden, heb je al een keer dividend gehad van hun?

 19. Ik zit nu met mijn degiro portfolio op €7000. Voor nu kom ik op €240 per jaar. Ik zit dus op een 3,43% yield gemiddeld met mijn portfolio. Ik kom je kanaal net voor het eerst tegen. Ben zelf pas begonnen met youtube, maar wil weten dat ik opkijk naar uiteindelijke cijfers zoals die van jou! Goed bezig en ga zo door, en leuk dat je bezig bent met de kinderkamer! +1 sub

Reacties zijn gesloten.