DraftKings, Cinemark, Hershey en meer

laatste update: 12-2022


Bekijk de bedrijven die voor de bel de krantenkoppen halen:

DraftKings (DKNG) – DraftKings daalde 12,5% in premarket-handel, ondanks het rapporteren van een kleiner dan verwacht kwartaalverlies en omzet die de voorspellingen van Wall Street overtroffen. Het bedrijf voor sportweddenschappen verhoogde ook zijn omzetverwachtingen en waarschuwde dat een langdurige economische neergang van invloed zou kunnen zijn op de uitgaven van zijn klanten.

Cinemark (CNK) – Het aandeel van de bioscoopexploitant steeg met 6,5% na een beter dan verwachte kwartaalomzet, hoewel het verlies groter was dan analisten hadden verwacht.

Hershey (HSY) – Hershey steeg met 1% in de premarket nadat de kwartaalresultaten de schattingen overtroffen en de snoep- en chocolademaker zijn verkoop- en winstvooruitzichten verhoogde. De verbeterde vooruitzichten van Hershey wijzen op een sterke verkoop van Halloween-snoepjes.

Chinese aandelen – Aandelen van in China gevestigde bedrijven die in de VS handelen, stegen in de handel buiten kantooruren op berichten dat China zijn strikte Covid-19-protocollen zou versoepelen. Ali Baba (BABA) steeg 9,7%, JD.com (JD) won 9,3%, Pinduoduo (PDD) 8,8% toegevoegd en bilibili (BILI) steeg met 14,4%.

Starbucks (SBUX) – De aandelen van Starbucks stegen met 4,6% in de premarket nadat de koffieketen een beter dan verwachte winst en omzet rapporteerde voor het laatste kwartaal, waarbij de verkoop een recordhoogte bereikte. Starbucks zei dat zijn investeringen in nieuwe apparatuur en hogere lonen voor werknemers vruchten afwerpen.

DeurDash (DASH) – DoorDash-aandelen stegen met 11,9% in premarket-handel dankzij recordorders en beter dan verwachte inkomsten, hoewel het kwartaalverlies groter was dan verwacht. Klanten blijven uitgeven aan voedselbezorging, zelfs ondanks hogere prijzen.

Twilio (TWLO) – De maker van software voor klantbetrokkenheid zag zijn voorraad met 25,1% inzakken in premarket-actie na een zwakker dan verwachte verkoopprognose. De vooruitzichten overschaduwden een kleiner dan verwacht kwartaalverlies en een omzet die de schattingen overtrof.

Expedia (EXPE) – Expedia rapporteerde een kwartaalwinst die iets lager was dan de voorspellingen van Wall Street, maar de omzet overtrof de schattingen en bereikte voor het eerst meer dan $ 1 miljard dankzij de sterke vraag naar reizen. Expedia won 3,5% in de premarket.

PayPal (PYPL) – PayPal-aandelen daalden met 6,9% in de premarket, ondanks beter dan verwachte kwartaalwinst en inkomsten voor de betalingsdienstaanbieder. Beleggers richten zich op PayPal’s verlaagde jaarlijkse omzetgroeiprognose, waarbij het bedrijf voorzichtig is met de gevolgen van een economische neergang.

Coinbase (COIN) – Coinbase steeg met 6,5% in premarket-handel, zelfs toen het een groter dan verwacht verlies en omzet rapporteerde die achterbleven bij de prognoses van analisten. De cryptocurrency exchange-operator zag ook een stijging van de rente-inkomsten en boekte vooruitgang bij het diversifiëren van zijn inkomstenstromen.

Blok (SQ) – Block-aandelen stegen met 14% in premarket-actie nadat het kwartaalomzet en winst rapporteerde die de voorspellingen van Wall Street overtroffen. De op abonnementen gebaseerde omzet van de betalingsdienstaanbieder is met 71% gestegen ten opzichte van een jaar geleden.

Warner Bros. Discovery (WBD) – Warner Bros. Discovery rapporteerde een groter dan verwacht verlies voor het laatste kwartaal en een omzet die achterbleef bij de schattingen van analisten. Afzonderlijk meldde Bloomberg dat het mediabedrijf van plan is om banen te schrappen in zijn Warner Bros.-filmeenheid. Het aandeel daalde 3,3% in pre-market actie.

Carvana (CVNA) – Carvana daalde 7,4% in de premarket-handel nadat de tweedehandsautohandelaar slechter dan verwachte kwartaalresultaten rapporteerde. Hogere autoprijzen en hogere rentetarieven waren de belangrijkste factoren bij het deuken van de vraag.

Plaats een reactie