DOOPIECASH VERLOOR €300.000,- & op pad in de NIEUWE BMW M3!

laatste update: 09-2022


Ooit €300.000,- verloren met traden? Vast niet, ik ook niet gelukkig, maar dit kan zelfs de beste overkomen! In de nieuwe aflevering ga ik samen met Berry van Doopiecash op pad in zijn nieuwe auto, de BMW M3 om het te hebben over investeren, traden, zijn grootste financiële klapper, mijn grootste investeringsfout & daag ik hem daarna weer uit in de SIM! Benieuwd of Berry, Martijn Kuipers gaat verslaan? Dat zie je allemaal in deze video! Welke nieuwe auto zou jij kopen als je flink geld zou hebben verdiend met crypto? Ben jij een daytrader of investeerder? Heb jij tips om te beginnen met traden en investeren? Laat het weten in de reacties!

Volgen jullie me toevallig al op Instagram

Meer zien?

Ook zulke toffe schoenen? Bekijk ze hier!

#Doopiecash #Nieuweauto #SemMeijer

18 gedachten over “DOOPIECASH VERLOOR €300.000,- & op pad in de NIEUWE BMW M3!”

  1. Aflevering 2 met niemand minder dan Berry van Doopiecash! Het verhaal achter het trade, hoe begon het, de grootste negatieve klapper, de M3 & uiteraard een flink potje racen op de motion sim! Wie willen jullie in de volgende aflevering zien?

  2. Wat kl*te als je met een daily auto nog niet over een iets verhoogde drempel kan rijden. Met alle respect, maar auto's verlagen is echt k*t.

  3. Ik deze auto's ook gespot daarzo! Zeker dikke wagens zeker diegene met die lijpe spoiler. Misschien een beetje over de top, maar het is een bmw dus kan wel 🙂

  4. Waarom altijd perse bedragen opnoemen van 300.000 dit of andere bedragen snap ik nooit gaat over autos oke ben ook liefhebber maat pronken met bedragen vind ik niks hoor 👎🏻

  5. Typische is dat Berry het vaak laakt concreet over hun verliezen te spreken op hun eigen kanaal.. en dat maakt het leer element relatief laag.. en zie ik het meer als financieel-infotainment.. Het lukt ze niet rijke studenten af te leveren..

  6. Super toffe video zoals altijd en mooi hoe DoopieCash open en eerlijk zijn lessen, winsten en verliezen deelt🙌🔥

  7. Sem, ik wil wel een wedstrijd tegen je rijden 💪💪😃👍 😜

Reacties zijn gesloten.