DNB pakt illegale crypto bedrijven aan | Gaat Rusland crypto legaliseren? | BTC nieuws | #647

laatste update: 09-2022


De DNB heeft vorig jaar 18 illegale crypto bedrijven aangepakt.
Daarnaast bestaat er de kans dat Rusland crypto zal legaliseren. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel.
Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:56 Btc zakt, alts zakken harder
05:33 ETH wil testnet 8 juni mergen
07:51 Terra community lijkt tóch hard fork te willen
10:19 Rusland gaat mogelijk tóch crypto legaliseren
13:01 DNB al 18 zaken gestart tegen cryptobedrijven zonder registratie
14:56 Koerrrsen koerrrsen!
18:51 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “DNB pakt illegale crypto bedrijven aan | Gaat Rusland crypto legaliseren? | BTC nieuws | #647”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. De prijs van BTC fluctueert de laatste tijd, het kopen van de capitulatie is geen moeilijke beslissing, maar het is een zeer moeilijke beslissing om erachter te komen wat te doen naast het vasthouden. Het goede aan de ruimte is dat je de dips kunt kopen en ze in actieve transacties kunt plaatsen, terwijl je vol vertrouwen wacht op een prijsverhoging omdat het onvermijdelijk is. De meeste mensen begrijpen niet hoe de ruimte werkt. Uw voordeel is dat u begrijpt dat grafieken niet garanderen wat een actief gaat doen. De prijzen zullen omhoog of omlaag gaan. Desalniettemin is de markt ondanks prijsstijgingen en -dalingen zo winstgevend geweest. Ik heb altijd veilig gespeeld met het implementeren van transacties met inzichten en signalen van een gerenommeerde handelaar, mevrouw Karl Scarlett. Ik heb 8.5 BTC verdiend door de recente crash in de markt vorige week.

Reacties zijn gesloten.