DNB beboet Binance | EU richting recessie? | BTC nieuws vandaag | #685

laatste update: 08-2022


De Nederlandsche bank heeft een boete uitgegeven aan de grootste cryptomarkt ter wereld. Daarnaast zijn er veel tekenen dat de EU richting een recessie gaat. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:13 ETH 30% omhoog in één week! Waarom?
05:18 Coincub: VS en Duitsland meest cryptovriendelijke landen
09:18 Circle deelt details rondom reserves
11:43 Binance ontvangt boete van DNB
14:19 Is de EU op weg naar een recessie, en waarom?
17:51 koerrrsen koerrrsen!
23:48 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

9 gedachten over “DNB beboet Binance | EU richting recessie? | BTC nieuws vandaag | #685”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Socialblox gaat als een raket omhoog volgende maand komt de app online gelanceerd ze verwachten dan een hele flinke pump, wil je er naar kijken.

  3. Ik ben nieuw in cryptocurrency en ik begrijp niet hoe het echt werkt. Kan iemand me de juiste benadering laten zien om te investeren en goede winst te maken met investeringen in cryptocurrency….

  4. ik zal je voor altijd in het krijt staan ​​bij Scott Chayton en dit kanaal❤je hebt mijn hele leven veranderd Ik zal blijven prediken over je naam voor de wereld om te horen dat je me hebt gered van een enorme financiële schuld met slechts een kleine investering bedankt zoveel Scott

  5. geweldig inzicht, hoe kan ik crypto-bearmarktfouten vermijden en klaar zijn voor de volgende bull run! Wie al een tijdje in crypto zit, heeft het allemaal al eens gezien. Crypto is extreem cyclisch, gekenmerkt door bear- en bullmarkten. In bullmarkten, zoals die die eind 2020 begon en eind 2021 eindigde, kunnen de prijzen dagelijks met dubbele cijfers stijgen. In die tijd voelt het alsof de markt voorbestemd is om alleen maar omhoog te gaan. Maar in een bearmarkt kunnen de prijzen met 90% dalen, gevolgd door nog eens 90%, enzovoort. Hoewel de vorige crypto-bearmarkten samenvielen met bullish sentimenten in aandelen, is crypto nu nauw gecorreleerd aan een macro-omgeving met mogelijk een recessie aan de horizon. De eerste fout die moet worden vermeden, is paniekverkopen. Raak niet in paniek bij het verkopen, tenzij het absoluut moet. Dit is de meest voorkomende fout die wordt gemaakt door cryptohandelaren en kan leiden tot een verwoestend verlies. De sleutel tot het vermijden van fouten in de crypto-bearmarkt is het gemiddelde van de dollarkosten. Het is geen tijd om te verkopen, tenzij je dringend geld nodig hebt. Neem liever wat tijd vrij van handelen en focus op beleggen, momenteel actief met een daghandelaar die door YouTubers aan mij wordt genoemd en het is een geweldige ervaring om binnen een maand handelsoperatie meer dan 6btc te winnen, het is het beste dat we allemaal in overweging nemen en de dag zien handelaren om nu de beste optie te zijn bij de berenloop en als u met mijn aanbeveling moet werken, kan de Mohammed Luc-strategie u helpen herstellen / winnen en kan worden bereikt via Te legrama👉👉@MohamedLuc. Neem nu contact met hem op voor meer inzicht en begin te winnen..what'sapp✙32460247713📈

Reacties zijn gesloten.