DIVIDEND UPDATE MAART 2022 – €42.700 DIVIDEND AANDELEN PORTEFEUILLE BIJ DEGIRO


In deze video laat ik je zien hoeveel dividend inkomsten ik had in de maand MAART van mijn aandelen portefeuille bij DEGIRO. Daarnaast neem ik je mee door de portefeuille en vertel ik welke aandelen ik GEKOCHT en VERKOCHT. Mijn beleggingsdoel is het behalen van een inkomen van €1000 per maand uit dividend aandelen.

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op mijn beleggingsavontuur op weg naar financiële onafhankelijkheid.
Dat hoop ik te bereiken door te investeren en te beleggen in dividend aandelen zodat ik er uiteindelijk van kan leven.

——————-
Je kunt me ook volgen op Instagram:

——————-
De Dividend Tracker die ik gebruik in mijn video’s is hier te downloaden (tegen een kleine vergoeding):

——————-

Wil je liever bij een andere broker beginnen met beleggen en aandelen kopen dan bij DEGIRO? Probeer dan eens BUX Zero.
Word net als ik belegger met BUX Zero. We krijgen allebei een gratis aandeel zoals Apple, GoPro of Coca-Cola als je je via mijn link aanmeldt.
——————-

Disclaimer:
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
Ik ben geen financieel adviseur en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies.
De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

22 gedachten over “DIVIDEND UPDATE MAART 2022 – €42.700 DIVIDEND AANDELEN PORTEFEUILLE BIJ DEGIRO”

  1. kan je weer een keer laten zien wat jou prognose is? dat liet in het begin wel eens zien dat je dan al wist hoeveel je gaat ontvangen. super handig en ook leuk om te zien

  2. ORC… wel interessant door de hoge dividend. Maar hoe veilig is dit aandeel denk je voor de komende jaren als ik er nu in stap?

  3. In maart € 58,75 mogen ontvangen. ORC doet wel zeer in de portefeuille maar goed dom doorgaan.💪 Ben je van plan OCR deels te dumpen of laten staan en hopen voor het beste? Zelf doe ik het tweede.

  4. Jammer dat je geen Verizon hebt in je portfolio. Een dividendpercentage boven de 5% en er zit ook zeker groei in het bedrijf! Verizon kan daarnaast ook goed hun prijzen verhogen omdat ze vroeger juist altijd hun prijzen hebben verlaagd. (Abbonoment prijzen)

Reacties zijn gesloten.