20 gedachten over “Dividend Portfolio Update Juli 2023”

 1. Hey paul, ik gebruik ook jou mooie excel sheet, super blij mee! Ik heb alleen een vraag, hoe kan ik bij het blad divtotaal in die grafiekkollom een jaar toe voegen als grafiek?

 2. Prima porto! Goede motivatie weer om zelf ook bij te blijven kopen

 3. Hee Paul, kijk graag naar je video's, lekker nuchter en duidelijk, no nonsense, maar is er iets aan je geluid te doen, weet niet of er meer opmerkingen over zijn van andere kijkers, maar het is niet zulk helder geluid als dat je uitleg helder is 😉

 4. Leuk weer Paul!🎉

  De maand juli was de jackpot tot nu toe met ruim $530.

  Ben een positie in NN begonnen en afgleopen maand alleen maar NN gekocht. Nu 76 aandelen.

 5. Ik vraag mij af of gewoon alles op de S&P500 niet meer oplevert. Deze heeft wel een laag percentage dividend maar de prijs stijging van de ETF is wel gemiddeld 7-10% per jaar. Tezamen lijkt mij dit moeilijk te verslaan met losse dividend aandelen.

 6. Hi, super interessant! Ik had een aantal vragen wat betreft deze strategie. Hoe kan ik je dan het best bereiken/ sta je open voor vragen?

 7. Weer leuke video. Fijn dat je je doelen blijft halen. Zo moet je het spel idd spelen. Ben nu zelf western union (WU) aan het bekijken om toe te voegen. Ik richt me nu meer op quarterly dividend zodat ik vaker cash krijg op mijn rekening. Heb ook ABN, BTI, PETS en TDS vorige maand toegevoegd

 8. Mooie video Paul, het is fijn om af en toe uit te zoomen en te kijken hoeveel dividend je mag ontvangen per jaar. Ik heb ook gekeken ik heb zelf iets andere aandelen meer richting waardegroei/dividend en volg zelf ook 2 ETF AEX en All-world voor meer spreiding en back-up maar mag zelf ook richting de 800 euro per jaar bij schrijven zonder er iets voor te doen!

 9. Do you need professional thumbnails just reply me. I already working with some youtubers I'll make more attractive ❤

 10. Weet jij misschien wanneer NN group het dividend gaat bekendmaken voor 2023? Bij de voorafgaande jaren zie ik dat het interim vaak rond 15 aug komt.

 11. Men oude sheet omgewisseld naar jouw sheet, iets gepersonaliseerd en werkt echt perfect. Bedankt ervoor👍

 12. Hi Paul, korte vraag, waar koop jij jouw aandelen? Ik merk dat deze dividend aandelen bij bijvoorbeeld DEGIRO in ieder geval 3 euro per transactie kosten, en als je maandelijks lagere bedragen wilt inleggen dan loopt dat snel op. Hoe los jij dit op?

 13. Via waar koop jij alles aan. Want vind bijna niks via bux

Reacties zijn gesloten.