DIVIDEND INKOMSTEN UPDATE APRIL 2022 – €43.400 DIVIDEND AANDELEN PORTEFEUILLE BIJ DEGIRO in 2022

laatste update: 10-2022


In deze video laat ik je zien hoeveel dividend inkomsten ik had in de maand APRIL van mijn aandelen portefeuille bij DEGIRO. Daarnaast neem ik je mee door de portefeuille en vertel ik welke aandelen ik GEKOCHT en VERKOCHT. Mijn beleggingsdoel is het behalen van een inkomen van €1000 per maand uit dividend aandelen.

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op mijn beleggingsavontuur op weg naar financiële onafhankelijkheid.
Dat hoop ik te bereiken door te investeren en te beleggen in dividend aandelen zodat ik er uiteindelijk van kan leven.

——————-
Je kunt me ook volgen op Instagram:

——————-
De Dividend Tracker die ik gebruik in mijn video’s is hier te downloaden (tegen een kleine vergoeding):

——————-

Wil je liever bij een andere broker beginnen met beleggen en aandelen kopen dan bij DEGIRO? Probeer dan eens BUX Zero.
Word net als ik belegger met BUX Zero. We krijgen allebei een gratis aandeel zoals Apple, GoPro of Coca-Cola als je je via mijn link aanmeldt.
——————-

Disclaimer:
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
Ik ben geen financieel adviseur en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies.
De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

18 gedachten over “DIVIDEND INKOMSTEN UPDATE APRIL 2022 – €43.400 DIVIDEND AANDELEN PORTEFEUILLE BIJ DEGIRO in 2022”

 1. Hey ik heb zojuist geabonneerd! Ik denk dat dividend aandelen in deze moeilijke periode veel gekocht gaan worden. Ik heb alleen 1 vraagje, hoeveel % van je portfolio zit in (dividend) etfs en hoeveel ervan zit in losse dividend aandelen?

 2. Leuk weer een update video maak niet uit dat die later is.

 3. Was beste maand tot nu toe voor mij met 27 euro. Het is een begin 😁

 4. Nu is het juiste moment. Als u uw geld echt wilt laten groeien en financiële onafhankelijkheid wilt bereiken. Begin met beleggen, dat is de beste manier om vermogen op te bouwen. Ik heb in mijn jaren '30 en '40 geïnvesteerd in aandelen en verschillende meergezinswoningen. Dat is het beste wat ik voor mezelf heb gedaan, omdat het mijn verwachtingen van een terugkeer consequent heeft overtroffen. Onlangs ontdekte ¢rypto, en het leven voelt beter.

 5. Hey leuk dat je weer een video post. Hoe kijk je tegen ORC aan? Ik ben inmiddels maar uitgestapt en heb het herbelegd in andere aandelen. Ga je nog bijleggen in ING? Binnenkort een extra dividend en met de stijgende rente moet de koers wel stijgen toch?

 6. hoi stefn, waarom heb je ORCC verkocht. best een goede divident belegging voor de langere termijn lijkt mij. Ik snap dat je geld vrij wilde maken maar je hebt ook een aantal aandelen in je portfolio die helemaal geen divident uitgeven. Waarom heb je die dan niet verkocht? thnx voor je reactie, Mark

 7. Waarom niet gewoon een ETF kopen
  VHYL bijvoorbeeld geeft lekker veel dividend, gemiddeld 5 a 6 % rendement jaarlijks

  + VHYL zit in de kern selectie bij de giro gratis aankopen

 8. ING is een hele mooie positie die je hebt, ben jaloers. Misschien is een banken etf die dividend betaalt geen slecht idee, want die gaan floreren de komende tijden met de stijgende rente.

 9. Hoe wordt uw USd dividend automatisch in euro omgezet? welke instellingen hebt u daarvoor open? want mijn dividenden krijg ik in een soort fonds, die ikzelf niet wil….

 10. Waarom Nvidia, bijna geen dividend en nog steeds mega overpriced en mega groei.

 11. Ik had een record maand 566,65. Voornamelijk dankzij PostNL.

 12. Vraagje. Ik ben mij aan het verdiepen in het aankopen van dividend aandelen. Wat doe je met de dividend die uitgekeerd wordt en wanneer wordt er dividend belasting over geheven? Ga trouwens zo door met een interessante video's.

Reacties zijn gesloten.