DIVIDEND AANDEEL OCI KOPEN? | Aandeel Analyse #5

laatste update: 12-2022


Vandaag kwamen de cijfers van het derde kwartaal van het aandeel OCI naar buiten. Een aandeel dat het afgelopen jaar met meer dan 65% is gestegen en veel dividend uitkeert. In deze video ga ik in op het verdienmodel, de cijfers, de outlook en de waardering van het bedrijf. Mocht je geen video willen missen, abonneer dan op het kanaal!

Wat is rijker door beleggen?
Altijd al interesse gehad in beleggen? Ik ook! Vanaf mijn 18e beleg ik zelf en na mijn studie bedrijfseconomie te hebben afgerond ben ik gaan werken bij de beleggingstak van een grote Nederlandse bank. Zo is mijn interesse voor en kennis over beleggen alleen maar groter geworden en kom ik in mijn dagelijks leven steeds vaker vrienden en kennissen tegen die vragen hebben over het beleggen of over aandelen. Dit vind ik altijd erg leuk en zelfs zo leuk dat ik het niet alleen bij mijn vrienden wil houden. Via YouTube probeer ik mijn kijkers kennis bij te brengen over aandelen, de beurs en hoe je als modaal vertiendende burger ook een groot vermogen op kan bouwen door middel van het beleggen van je geld. Belangrijke onderwerpen die hierbij centraal staan zijn: Beleggen, aandelen, economie, rendement, ETF’s, geld, passief inkomen en de beurs.

Wil je geen video missen? Druk dan even op de abonneer knop en bouw met mij mee aan een financieel onafhankelijke toekomst!

#aandelen #oci #aex #beleggen #investeren #aandelenkopen #degiro #beurs #beurscrash #rendement #rijkworden #aandeel #rente

Voor zakelijk contact mail: rijkerdoorbeleggen@gmail.com

Disclaimer
De video’s op dit kanaal zijn voor educatieve en vermakelijke doeleinden. Ik ben geen financieel adviseur en geef dan ook geen financieel advies. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Doe daarom altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Aan de inhoud van de video’s op het kanaal Rijker door beleggen kunnen geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de u toegezonden informatie blijven volledig voor uw eigen rekening. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen en de consequenties die hiermee gepaard gaan.

Tags:
Aandelen
Aandelen AEX
Aandelen ASML
Aandelen voor beginners
Aandelen kopen
Aandelen tips
Aandelen uitzoeken
Aandelen 2022
ASML
Beleggen
Beleggen voor beginners
Beleggen in aandelen
Beleggen 2022
Beleggen met weinig geld
Beginnen met beleggen
Beginnen met aandelen kopen
Besi
Bitcoin
Coinbase
Corona
Coronavirus
COVID-19
DeGiro
De giro
Dividend
Dividend beleggen
ECB
Economie
ETF
Financiën
Financieel
Goud
Groei van vermogen
Investeren
Investeren in aandelen
Investeren in goud
Investeren broker
Just Eat Takeaway
Kopen aandelen
Manage portfolio
Manage assets
OCI
Opties
Paypal
Pfizer
Rente
Renteverhoging
Renteverlaging
Rijk
Rijker aandelen
Rijker beleggen
Rijker door aandelen
Rijker door beleggen
Rijk door aandelen
Rijk door beleggen
Rijk met aandelen
Rijk van aandelen
Spaargeld
Sparen
Tesla
Tesla aandeel
Vermogen
Vermogen laten groeien
Vermogensgroei

2 gedachten over “DIVIDEND AANDEEL OCI KOPEN? | Aandeel Analyse #5”

  1. Interssante analyse. Ik heb zelf geen aandelen OCI, puur omdat ik het niet kende. Maar ik ga er toch maar eens naar kijken met zulke dividend percentages.

Reacties zijn gesloten.