DIT KUN JIJ VERWACHTEN VAN AANDELEN IN 2023 in 2023

laatste update: 12-2023


Kijk deze video en 2023 wordt geen verrassing voor jou…
Wat kun jij in 2023 verwachten van aandelen? Waarde-aandelen gaan beter presteren dan technologieaandelen volgens de zakenbank JP Morgan. In deze video kijk ik naar de inflatie, de rente en de bedrijfswinsten. Mijn verwachting is dat de inflatie heeft gepiekt, de rente gaat nog veel verder omhoog waardoor bedrijven met hogere rentelasten te maken krijgen. Investeringen worden minder snel winstgevend en de consument gaat het in 2023 af laten weten waardoor de winstcijfers van bedrijven verslechteren.

Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:

Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

2 gedachten over “DIT KUN JIJ VERWACHTEN VAN AANDELEN IN 2023 in 2023”

Reacties zijn gesloten.