DIT KEER IS HET ANDERS!! | Bitcoin in 2023

laatste update: 11-2023


DIT KEER IS HET ANDERS!! | Bitcoin

In deze video: Een uitgebreide analyse mbt. de huidige staat van Bitcoin. Zijn we klaar met dalen en hoe zien de aankomende maanden eruit voor crypto.

Offical partners:
🏆 BYBIT (tot $4000 Bonus):
🏆 Bitvavo (€1000 gratis handelskosten*):

___________________________________________________________________

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Bitcoin #Crypto #doopiecash

30 gedachten over “DIT KEER IS HET ANDERS!! | Bitcoin in 2023”

 1. Wat denk je van low cap gaming coins? Planet sandbox is de fortnite blockchain game met een MC van maar 2,7 miljoen. De kans is groot dat deze minimaal x100 gaat. Dat is toch veel meer rendement?

 2. goed om te zien dat jullie de macro economie er bij pakken. kunnen jullie wat meer tips geven voor mensen die tussen de 4 en 8 jaar willen investeren?

 3. Wat is jullie verklaring dan dat er op dit moment geen negatieve accumulatie is? De bitcois worden van de exchanges gehaald, worden dus niet verkocht maar de prijs wordt naar beneden gedrukt.

 4. Eigenlijk zeggen jullie niet meer dan 'wij kijken naar de koers en gaan met de flow mee' en dat in herhaling. Geef gewoon een goede analyse op basis van wat jullie zien in de patronen. Trade what you see, not what you think! Al dat gelul eromheen kan de prullenbak in. Allemaal speculatie! Gewoon traden op basis van goede indicatoren en patroonherkenning! Niet meer en niet minder!

 5. Toppers weer! Dit zijn de tijden waar ik m'n bags flink aan begin te vullen.

 6. Momentum is erg laag. Ik koop crypto als m'n spijkerbroeken, ik wil minimaal 50% korting. 🙂

 7. Dit keer is het anders….My wife is different. hahaha. Maar dit keer is het wel anders…ja. Maar of we door het ijs zakken who knows. Novograd zegt 39.000 tot 40.000 dollar is de bodem. En laten we hopen dat ie gelijk heeft.

 8. Zover ik weet ben ik begonnen bij een prijs van 7,5 K, en zitten we nu gewoon in een HL. En zakt de koers, dan koop ik beetje per beetje bij totdat de markt terug stijgt, dan neem ik beetje per beetje weer winst, en zo verder totdat ik net iets meer geld heb dan ik kan uitgeven….LOL

 9. Hahahahaa🤣 Heb echt in een scheur gelegen met je medium imitatie !! Geniaal! 😂

 10. Wat een top video weer Berry en Chris! zo dankbaar voor dit soort content. Vooral in tijden en marktwerkingen als deze kunnen we zoveel leren van jullie! Zodat ook wij dit straks zelf kunnen spotten en op anticiperen.

 11. Ja, goed hoor! Goed verhaal. Zo klaar met al dat gekakel over prijs voorspellingen op andere kanalen 🙄. Doorgaan mannen 👆🏾

 12. Heren ik waardeer echt van jullie voor de communitie doen! Ik heb echter wel een verzoek; Zouden jullie een keer naar de 'wallets' kunnen kijken die de 'dips' van BTC hebben gekocht? Volgens mij zijn het voornamelijk de 'whales' die hun zakken vullen nu voor de markt naar de maan gaat.

 13. Super video weer mannen! reageer nooit op video's maar die van jullie verdiend het! Blijf zulke goeien filmpjes maken!

 14. Het zou mij verbazen als we nog een goed herstel gaan zien dit jaar. Feit dat er geen fomo was vanaf de pump oktober vorig jaar gaf wel aan dat het marktsentiment de bullrun al achter zich gelaten had. Leverage is ook nog steeds belachelijk hoog wat meestal een indicatie is dat het grote geld niet binnen gaat komen en meer downside kunnen verwachten. Ikzelf wacht lekker nog even af met inschalen.

 15. Als je hier echt benauwd van word dan zit je er met meer in dan je missen kan. Deze daling bied zoveel kansen!

 16. Bitcoin staat nu nog steeds +400% vergeleken met 16 maanden geleden.
  Don't be greedy , sit back , relax en enjoy the shitshow! 😁

 17. Denken jullie ook dat t allemaal gemanipuleerd wordt?

 18. Paniek?? 😂😂😂😂😂😂Had je de markt van 2012 en 2013 maar eens meegemaakt, t ja was ook geen duizendenden euro's hé. Niemand had erover..

 19. Ben het gloeiend eens met de mannen, je kan de markt nooit voorspellen. Ik heb er wel moeite mee als mensen dit alsnog gaan doen (Zie voorbeeld Plan-B) en vervolgens de keutel intrekken. Doe dan geen voorspellingen en hou het objectief.

 20. Dit keer is het anders dat waren hele dure woorden gebleken op de beurs. Winst nemen is belangrijk om op langere termijn winst te houden. Ik weet niet wat bitcoin gaat doen. Omhoog of omlaag of zijdelings dat zijn. De 3 smaakjes…

 21. Wel mooi als je oude video terugkijkt en jullie hier ook al over bitcoin ETF is nodig hebben 👍

Reacties zijn gesloten.