DIT IS DE RIJKSTE SPELER VAN MINETOPIA!

laatste update: 12-2023


Welkom op dit kanaal!

Koop je ranks/perks voor de server op:

SPEEL MEE op:
play.dusdavidgames.nl

Volg me op Twitter @DDG_server voor alle updates over opnames met kijkers en nieuwe video’s:

Wat is DDGServer?
HET Minecraft kanaal van de DDG Server!
Die jullie ook wel kennen van DusDavid en DusDavidGames, David.
Hier vinden jullie de tofste en meest uiteenlopende Minecraft video’s over de server!

En dit kanaal is niet alleen VOOR jullie. Maar ook MET jullie!
Houd dus zeker mijn Twitter @DDG_Server in de gaten.
Of join regelmatig de DusDavidGames Teamspeak: ts.dusdavidgames.nl

Het doel is om jullie elke dag weer te vermaken met de leukste Minecraft video’s!
Dus laat zeker jullie feedback in de reacties achter en hopelijk zie ik jullie snel!
Veel plezier met kijken!

En volg ons op social media!
Twitter: www.twitter.com/ddg_server
Facebook: www.facebook.com/DDGServer/
Instagram: www.instagram.com/ddgserver/
Tiktok:

Speel jij ook mee op play.dusdavigames.nl?

Muziek door:
TheFatRat & ThisIsZik

20 gedachten over “DIT IS DE RIJKSTE SPELER VAN MINETOPIA!”

 1. ik kom met een idee
  waarom maak je geen top 10 lijst met de playtime op minetopia 😂
  hoef niet hoor tis maar een idee

 2. Ik mis de tower defence mode. Helaas word die niet meer zoveel gespeeld.
  Maar Minetopia is ook wel enge flashbacks hoor.
  Remember dat het begon met maar paar youtubers oof

 3. David, misschien is het leuk als je een oud mt(w) speler pakt die nog steeds mt speelt. En vraagt wat hij of zij doet. En wat de reden is waarom ze nog spelen en wat hun motiveert

 4. het is weer geweldig dat je terug ben ik heb het gemist en ik heb vaak video's van je gekeken of gezien dus is het weer leuk dat je terug ben maar wat ik ook eerst zij gewoon rustig weer gaan opbouwen met video's en je tijd nemen dat is het best wat je kan doen maar het is wel leuk dat je weer video's aan het plaatsen bent en dat gaat iedereen weer tof vinden en ik denk de mensen die mijn leeftijd waren ( ik ben nu 14) die gaan het ook leuk vinden want hun konden er echt van het begin zijn ik ben er pas laat gekomen wat ja ik ben nu 14 maar dat maakt niet veel uit en dat houdt mij niet ervan om naar jou video's te kijken maar echt david het was echt weer leuk dat je begonnen ben veel sterkte met je familie en een fijne kerst dag.

 5. Ja ik hou van die stats, doe dat AUB
  doe een hele serie over verschillende stats

 6. David top om te zien dat het echt goed met je gaat je hebt men jeugd gemaakt eerlijk gezegd denk ik niet dat ik nu nog heel veel ga kijke maar ik hoop dat je een hele nieuwe generatie kan aanspreke. Je hebt niet alleen een goeie jeugd meegegeve maar veel mooie waardes dus t ga je goe jonge

 7. Wat ik mij nu toch wel afvraag is of het nog echt kan om minetopia, planetcraft of iets anders te spelen en daadwerkelijk iets te kunnen bereiken.

  Verder altijd leuke video's David, zo ook weer vandaag. Een fijne kerst toegewenst!

 8. Een video specifiek over statistieken en leuke feitjes lijkt me erg leuk en indrukwekkend, al helemaal als ze gaan over de gehele minetopia periode of statistieken vergelijken met nu en een paar jaar terug.

 9. Kan me nog goed Herinneren dat een paar vrienden bij hun thuis kingdom keken en dat ze mij het lieten zien ik heb toen thuis alles van het begin tot eind door gekeken en in een korte periode haha waren goeie tijden this goed om je weer te zien op YouTube !!!

 10. Ik vindt het nog steeds leuk dat we terug de dusdavid terug hebben op youtube krijgen we dan ook mss The Kingdom terug ?

 11. Minetopia is toch wel het bekendste waar je groot mee bent geworden

 12. Ik had een tijd helemaal geen Minecraft gedaan meer omdat ik ook druk heb in real en meer interesses kreeg in andere games.
  Misschien pak ik MT weer op alleen ben ik nu bezig om iets te bedenken om te gaan doen met weinig tijd en meer dan alleen maar veel stil staan.

  Ga zo door en doe je ding

  Ps: was ook paar dagen geleden weer online om te kijken wat ik ga doen 🙂

 13. Ik mis oprecht die oude minetopia tijden alleen helaas zijn al mijn spullen in mijn de kaap plot verdwenen na de update :/ Alle verzamelingen zijn gwn loes

 14. Breng kingdom back met wat actuelere YouTubers zoals bijvoorbeeld jeremy

 15. Ik speel de game wel minder dan eerst maar k speel vooral eigenlijk voor funkos eig alles wat k heb verkoop ik nu en gaat weer in de funkos moet er nog heel veel mijn eind doel in minetopia is me eigen funko hebben 🙂

Reacties zijn gesloten.