DIT IS DE BELANGRIJKSTE WEEK VAN HET KWARTAAL!

laatste update: 05-2022


Deze week gaat de belangrijkste week worden van dit kwartaal voor de beurs. De grootste (tech)bedrijven ter wereld komen met kwartaalcijfers!

#aandelen
#beleggen
#kwartaalcijfers
kwartaalcijfers
aandelen cijfers
beleggen
belangrijke aandelen
belangrijkste week
techaandelen
investeren in aandelen
aandelen 2022
kwartaalcijfers 2022
kwartaalcijfers april
resultaten
cijfers
aandeel kopen
aandelen
investeren
aandelen tips

Beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

11 gedachten over “DIT IS DE BELANGRIJKSTE WEEK VAN HET KWARTAAL!”

  1. Echt een heel spannende week. De grote jongens kunnen de hele markt omhoog of omlaag doen schieten. Vooral Meta en Amazon ben ik benieuwd naar. Als zij wat mindere cijfers laten zien, kan het wel eens een bloedbad worden. Microsoft en Apple zullen aardige cijfers hebben. En de markt is daar niet heel kritisch op. Google zit er een beetje tussenin. Als ze geen top cijfers hebben, kan het aandeel ook wel eens een tikje krijgen. Gezien de problemen met Rusland, zullen de waarde aandelen zoals Coca Cola, Pepsi en McDonald’s geen sterke cijfers laten zien. Maar die bedrijven zijn slim genoeg om dat een beetje weg te moffelen. Ik verwacht dat de koersen weinig doen.

  2. spannende week inderdaad!! Ik zit zelf nu in NIO en nog een paar andere groeiaandelen, maar wat vind u van het aandeel NIO? Want ze komen op woensdag met cijfers en ik weet niet wat ik moet verwachten.

  3. bedankt voor je video. Ben zelf heel benieuwd naar Meta heb een grote positie ben benieuwd hoe ze het in de meta world gaan doen en de verkoop in hun geopende winkel.

Reacties zijn gesloten.