DIT GAAT SNEL DE VERKEERDE KANT OP

laatste update: 05-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Ik maak mij zorgen om de financiële situatie van veel Nederlanders in de komende maanden en jaren.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

15 gedachten over “DIT GAAT SNEL DE VERKEERDE KANT OP”

  1. Waardevolle video om jouw visie te horen over de actualiteiten en ook de woningmarkt mee te nemen, dank!

  2. En dan hebben wij een trut op wielen (Maxima) die als erevoorzitter van "wijzer in geldzaken" ongevraagd domme en ongefundeerde adviezen gaat geven. Het enige waar zij verstand van heeft is andermans geld opmaken.

  3. Mooie video.. advies is beleggen.. kan je aangeven wat goede beleggingen zijn of hoe je zulke dingen goed kan vinden voor mensen zoals ik die geen ervaring hier mee hebben

  4. Ik ben verpleegkundige en ben een half jaar geleden terug gekomen naar Nederland, na 5,5 jaar in Zwitserland te hebben gewoond en gewerkt. Ik denk dat ik snel weer vertrek hier. Is niet te doen 🙄

  5. Het gaat al 30 jaar de verkeerde kant op. En mensen zeggen dan. Ja we hebben het zo goed hier dat we niet moete klagen.. Sorry dat ik het beter wil hebbe voor de volgendr generatie. In plaats van achteruit lopen

  6. Ik heb mijn huis afbetaald, maar maak me toch ook zorgen. Het is gewoon gestoord wat er allemaal gebeurd en buiten huur of hypotheek zijn de kosten ook flink gestegen. Wat ligt de politiek toch al jaren te slapen en de eigen zakken te vullen. Om misselijk van te worden. Ik snap niet hoe jonge mensen nog rond kunnen komen.

Reacties zijn gesloten.