Dit aandeel kan van €3 naar €17 | Adyen, BAM, Avantium, ForFarmers | DeAandeelhouder Podcast Afl. 83

laatste update: 12-2022


In deze podcast ontvangt Albert Jellema vermogensbeheerder Edwin Wierda om te praten over de beurs en aandelen zoals Adyen, BAM, Avantium & ForFarmers.

Wierda Vermogensbeheer:

Uitleg rendement certificaten Societe Generale:
Aanbod rendement certificaten Societe Generale:

———

Het DeAandeelhouder Premium abonnement biedt leden toegang tot de snelst groeiende beleggingsclub van de Lage Landen. Je krijgt toegang tot ons online beursmagazine, exclusieve chatsessies, research op beursgangen beleggingsadviezen op ruim 100 aandelen in Nederland en België.

Voor slechts €14 per maand (betaling per jaar) krijg je toegang tot alle informatie en helpen wij jou op weg naar betere beleggingsresultaten.

Je kunt je inschrijven voor De Aandeelhouder Premium via

Wanneer je je abonneert op ons youtube-kanaal ontvang je automatisch meldingen wanneer er nieuwe video’s zijn.

#beleggen #aandelen #aex

12 gedachten over “Dit aandeel kan van €3 naar €17 | Adyen, BAM, Avantium, ForFarmers | DeAandeelhouder Podcast Afl. 83”

  1. Ik verwacht in het najaar toch nog een aardige dip op de effectenmarkten 15%-25%. Heb nog nooit een vermogensbeheerder gehoord dat hij voor zijn clienten helemaal liquide gaat. Alle seinen staan m.i. op rood voor aandelen, die stuk voor stuk te duur zijn.

  2. Edwin; de term "jodenbod" is niet meer acceptabel (vroeger ook al niet maar anno 2022 helemaal niet), waarom geen russenbod? of zwedenbod? en ik moet t nog zien van avantiummmmmm

  3. Wierda is een aardige vent maar met Avantium zit ie er al 2-3 jaar naast. Hij komt vaak objectief over, beter dan andere vermogensbeheerders (bij Business Class), maar bij een eerdere aanbeveling op Avantium kwam zijn voorspelling totaal niet uit. Hoe lang wil je wachten op een, ogenschijnlijk, zeer kansrijke belegging. Van Avantium zijn ontelbaar identieke voorbeelden, maar de overgrote meerderheid flopt.

  4. Ik vind Edwin een prima gozer, en hij is er transparant over dat hij zelf belangen heeft. Maar ik zie liever een objectievere gast, dit is toch een beetje preken voor eigen parochie.

  5. "Jodenbod"? Serieus? Dat is toch niet meer van deze tijd Edwin?!

  6. had de Avantium aandelen in de verkoop gezet, maar laat we toch nog even een tijdje staan denk ik 😉
    tnx voor de video

  7. De pandemie heeft me echt financiële educatie geleerd, praktisch in ervaring. Ik realiseerde me dat afhankelijk zijn van lonen en salarissen rampzalig kan zijn. Iedereen moet meerdere inkomstenstromen hebben om financiële schokken te verminderen en ook om de impact en het effect van de inflatie te verminderen.

Reacties zijn gesloten.