Difficulty flink omlaag | SEC vs. Coinbase | BTC nieuws vandaag | #689

laatste update: 08-2022


Weekend! Maar natuurlijk niet zonder eerst grondig geinformeerd te worden over het laatste crypto nieuws, zoals een datalek bij BitBox (opletten geblazen dus), Finland die tientallen miljoenen aan BTC verkoopt en een opvallende verplaatsing bij een van de grootste adressen op de bitcoin blockchain. Dit en meer in de video van vandaag! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:53 Difficulty adjustment: -5%!
03:37 Één van grootste whales stuurt alle coins naar Coinbase
05:52 Datalek BitBox, let op phishing mails
08:17 SEC noemt 9 crypto’s security, wat zijn de gevolgen?
11:17 Finland verkoopt bijna gehele bitcoin voorraad
13:21 Koerrrsen koerrrsen!
17:00 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

8 gedachten over “Difficulty flink omlaag | SEC vs. Coinbase | BTC nieuws vandaag | #689”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

Reacties zijn gesloten.