DEZE WEEK GAAT BELANGRIJK WORDEN VOOR HEEL 2022 in 2023

laatste update: 10-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Deze week gaat belangrijk worden voor veel beleggers

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

3 gedachten over “DEZE WEEK GAAT BELANGRIJK WORDEN VOOR HEEL 2022 in 2023”

  1. Ben begonnen met losse aandelen kopen. Sinds acht maanden DCA op drie verschillende etfs: SP500, vwrl all world en ishares China. Voel me hier beter bij

  2. Ik ben verheugd om deze video te zien, bedankt 🙏 😊 de grootste uitdagingen waarmee beleggers worden geconfronteerd, kunnen variëren van het beheersen van impulsiviteit tot de kwetsbaarheid van dwang. De meeste newbie-investeerders ondermijnen en negeren vaak het belang van technische analyse met betrekking tot het verhandelen van cryptocurrencies. Technische analyse voorspelt overdreven de beweging van activaprijzen, ongeacht wat er gebeurt in de bredere of bredere markt. Ik zou beleggers willen aanmoedigen om te handelen zoals ik heb gedaan met de heer Albert Johnson sinds de laatste bearmarkt, en mijn portefeuille dagelijks te vergroten.

Reacties zijn gesloten.