Deze Situatie Heeft De Wereld Nog Nooit Gezien!


Deze Situatie Heeft De Wereld Nog Nooit Gezien!

🔶DoopieCash Summer Event 2023 !
Haal NU je tickets voor je te laat bent !!

🔶Bitvavo Mei Actie !

Open nu een account bij de grootste exchange van Nederland via DoopieCash en na succesvolle verificatie ontvang je een welkomstbonus van €10.

Bestaande leden die al een account hebben via DoopieCash en minimaal €200 aan volume verhandelen in de maand mei maken tevens kans op:
€250 Bitcoin.
€100 Ethereum.
2x Ticket Naar Het DoopieCash Event 2023.
Laat hiervoor een reactie achter onder deze livestream!

Snel, veilig & vertrouwd je cryptocurrency aankopen
🔶Bitvavo:

Maximaal profiteren van de markt door optimaal alle kansen te benutten zoals long, short en het toepassen van leverage?
🔶
___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash!
Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden Beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

Check Hier Onze Trading Leerprogramma’s :
🔶
🔶(Gratis) Cursus / Leerprogramma:
___________________________________________________________________

Social Media: Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

0:00 Start
5:00 Achter gesloten deuren..
23:14 Nieuwsrondje
26:43 Aandelen overzicht
29:34 Crypto overzicht
32:08 Bitcoin/BTC
49:52 Bayern Motoren werke/BMW
54:08 ForFarmers/FFARM
57:43 Tron/TRX
1:00:52 NEO
1:04:41 Ethereum/ETH
1:10:32 Laterss!!

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#traden #bitcoin #banken

30 gedachten over “Deze Situatie Heeft De Wereld Nog Nooit Gezien!”

 1. Het zijn ratten, maar zie het als een compliment. Ze zoeken even snel wie het over crypto heeft en dan rollen jullie namen er direct uit. Zij gebruiken dat, schaap NL gelooft het, maar de legitte mensen weten hoe het zit. Vanuit jullie community heb je de support. Jullie hebben onze back, maar wij die van jullie ook! We got this. No worries.

 2. ben hier zelf ook helemaal ondersteboven van 🙁 Handen af van Chris & Berry en Doopie Cash!!!, en ik weet waarover ik spreek… wat nie gezegd kan worden van de journalistiek de dag van vandaag..

 3. Iedereen die jullie kent weet dat het niet zo is , en mensen wie jullie niet kennen boeit het echt niets

 4. Heel tof een leerrijk de plaatsing van de stop loss. Moeten jullie echt regelmatig doen. Luidop denken en samen analyseren

 5. Is dat fragment van arjen lubach ergens online te vinde? Of iets anders waar jullie vermeld worde? kan niks vinde

 6. Zijn echt een stelletje pannenkoeken daar pfff. Laat ze even mee kijken tijdens de live stream of plat😴

 7. GM, ☕️ ! Hele sterke stream mannen, houd de interactie vast leuk!

 8. Energie doet het goed!
  Ja wat wil je burgers zijn zwaar de klos.
  Vandaag kost 1m3 gas 0,28 eurocent op de wereldmarkt en wordt verkocht voor 1,47 euro.

  Waarom deze woekerprijzen?
  Onze overheid belazerd ons.!
  De gasvooraad wordt iedere 2 maanden opnieuw gevuld de gasprijs daalt al 4 maanden op rij.

 9. Gelukkig weten wij wel beter, kijk altijd graag naar jullie video's. Ga zo door en laat je niet gek maken 🙂

 10. Die boomers van dat dode platform wat ze de krant noemen passen allang geen “hoor en wederhoor” meer toe. Het gaat alleen maar om snel scoren zonder enig onderzoek. Elke bassie is tegenwoordig “journalist”. Trek er niet teveel van aan mannen jullie zijn top!

 11. DE PANDEMIEWET IS ZO VERKEERD
  Je hebt alleen macht nodig als je iets schadelijks wilt doen, liefde is genoeg om al het andere te doen.

  Woke is afleiding van de machts griip die NU plaatsvind.
  Praten over het verleden of de toekomst is afleiding van wat er NU GEBEURT.

  Afgelopen week werden hele belangrijke wetten behandeld die NIET in het nieuws waren.
  Pandemiewet & Pensioenwet

 12. De media zijn de criminelen. Jullie vaste luisteraars weten wel beter. 💪🏼👍🏼

 13. gasten laat je niet gek maken door de media. Dit zijn namelijk de grootste boeven. Wij weten wel beter 💪

 14. Over die finfluencers, ik volg jullie al jaren en heb nog nooit het idee gehad dat jullie iets verkopen en ik vind oprecht dat jullie eerlijk zijn en laten zien wat jullie graag doen en dat is in investeren. Dankzij jullie zijn er veel mensen geholpen en jullie laten ALTIJD weten dat je niet makkelijk geld kan verdienen maar dat het juist ontzettend veel moeite kost!
  Ik vind media prima, maar dit is echt slecht.

  Ik ken jullie niet persoonlijk maar ik heb het idee dat wanneer jullie gevraagd worden, dat jullie openstaan om nadere toelichting te geven.

 15. Graag vaker van dit soort ABCD vragen, real time leren en feedback. TOP! Hier leer ik zelf iig van

 16. leuk zo met die polletjes over sl a,b,c,d! leerzaam ook voor velen hier denk ik vaker doen! 🙂

 17. Idd Berry sommige moeten schamen wat ze delen , ik volg jullie al jaren had nooit en ook nooit het idee dat jullie iets promoten en als wat jullie delen is wat jullie ook doen , ga zo maar door ik ben zeer trots wat jullie doen . Petje af . 👍👌

 18. jongens maak jullie niet te druk, azijn zeikers zijn er altijd, als straks weer alles aantrekt dan hoor je ze niet meer, jullie zijn voor mij en meerdere mensen echt toppers, blijf lekker zo door gaan en laat het niet verzieken😘😘

 19. Toch een nuance over geschiedenis, je moet leren van het verleden. Sterker nog zonder geschiedenis kunnen we niet traden. Dit allemaal gebaseerd op de basis van de prijs in de geschiedenis…..

 20. d66 cancel culture, lubachje is niks anders dan een propaganda machine voor de overheid in een "lacherig sausje'' , vraag maar aan lange frans, sjors van hout, en zo nog tig anderen. Jullie content is goud waard heren ! 👍👌

 21. Volwasse reactie op het artikel in Financieel Dagblad. Ik ben ontzettend kritisch. Ik vertrouw zelfs mijn tandarts niet omdat ik zeker weet dat ze behandelingen uitvoeren die niet nodig zijn omdat er geen controle is. Maar bij jullie heb ik nog niets kunnen ontdekken.

 22. Journalistiek gaat allang niet meer om hoor en wederhoor… Als je tegenwoordig wordt geframed door de mainstream is het juist een compliment! En ik snap het wel: Jullie leren ons onafhankelijk te zijn, leggen uit hoe het financiële zooitje echt werkt en leren lessen voor het leven. Jullie hebben mijn leven in ieder geval ten goede veranderd en ik weet dat er velen met mij zijn. Keep your heads up Doopie <3

 23. Dankjewel voor alle toffe en eerlijke content die jullie helemaal gratis (boom!) delen! Niet normaal veel geleerd van jullie en voor vele fouten behoed daardoor. Ik vind jullie helemaal geweldig! Geweldig en oprecht. Gelukkig voelen mensen dat… vooral zo blijven!

 24. Je wordt idd niet goed van die media. Ben blij dat ik jullie heb gevonden, tenminste eerlijke info. Op middelbare school waar onze zoon zit komt deze maand Eef van Opdorp (financieel coach, bekend van Uitstel van executie) de ouders bijpraten over pubers en poen. Had graag gehad dat de leerlingen het praatje van haar zelf krijgen. Super dat jullie de SL op deze manier erbij gepakt hebben. ☕😉☀

Reacties zijn gesloten.