DEZE SECTOR IS BOOMING! – Olie(aandelen) door het dak! – Beleggen in dividend aandelen bij DEGIRO in 2022

laatste update: 09-2022


Men lijkt het tegenwoordig alleen nog maar over duurzaamheid en duurzame energie te hebben. Dat is natuurlijk geen slecht iets maar zoals we nu wel zien met de crisis in Rusland en Oekraïne kan de wereld nog lang niet zonder olie en gas. De laatste jaren hebben de oliebedrijven in het verdomhoekje gezeten. Onder andere pensioenfondsen stapten uit deze bedrijven omdat ze aan ESG normen moesten of wilden voldoen maar de olie sector is de laatste maanden booming business en deze sector is zelfs de best presterende op de beurs dit jaar. Gelukkig heb ik zelf rijkelijk voorzien van olie aandelen in mijn portefeuille. In deze video gaan we kijken naar een oil major die ik ook in mijn dividend portefeuille heb zitten. Waar staat dit bedrijf in 2050? Daar gaan we het eens over hebben.
——————-
De Dividend Tracker die ik gebruik in mijn video’s is hier te downloaden (tegen een kleine vergoeding):

——————-

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op mijn beleggingsavontuur op weg naar financiële onafhankelijkheid.
Dat hoop ik te bereiken door te investeren en te beleggen in dividend aandelen zodat ik er uiteindelijk van kan leven.

Je kunt me ook volgen op Instagram:

Wil je liever bij een andere broker beginnen met beleggen en aandelen kopen dan bij DEGIRO? Probeer dan eens BUX Zero.
Word net als ik belegger met BUX Zero. We krijgen allebei een gratis aandeel zoals Apple, GoPro of Coca-Cola als je je via mijn link aanmeldt.

Ook Trading 212 heeft een leuke actie als je je aanmeld.

1 gedachte over “DEZE SECTOR IS BOOMING! – Olie(aandelen) door het dak! – Beleggen in dividend aandelen bij DEGIRO in 2022”

  1. Bedankt voor deze video, zelf beleg ik sinds kort ook in olie bedrijven omdat deze maar blijven stijgen met de stijgende olieprijzen. Zijn er nog andere oliebedrijven buiten Exxon die jullie interessant vinden?

Reacties zijn gesloten.